Vicepresedintele Mihalachi “s-a ciocnit” cu o cãrutã!

Barlad Online

 Vasile Mihalachi, vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ), a fost implicat joi într-un accident rutier între comuna Arsura si satul Ghermãnesti, comuna Drânceni, în timpul unei vizite de lucru, dupã ce primarul Mihai Mitrofan a trimis un raport cãtre CJ legat de starea proastã a DJ 284, ca urmare a ninsorii abundente din ultimele zile. Acesta a negat cã ar fi avut loc vreun accident, desi Mihai Mitrofan a confirmat întâmplarea.
Rãspunzãtor într-o oarecare mãsurã de deszãpezirea drumurilor judetene, având în vedere cã Vasile Mihalachi ocupã functia de vicepresedinte al CJ, fiind si membru al Comandamentului de Iarnã, acesta a fost tras la rãspundere chiar de naturã si de drumurile pe care le are în grijã, si de care, umblã vorba prin târg, nu s-a ocupat “ca la carte”. Vasile Mihalachi a avut parte de o cumpãnã într-un loc numit, întâmplãtor, în trecut, chiar “Cumpene”. În timp ce se întorcea dintr-o vizitã de lucru, masina acestuia a fost lovitã de o cãrutã. Contactat telefonic, a negat cã ar fi fost implicat în vreun accident rutier. “Nu este adevãrat, nu s-a întâmplat nimic. Am mers la Arsura pentru a verifica starea drumurilor. Ar fi fost imposibil sã fiu implicat într-un accident pentru cã nu circula nimeni pe sosea”, a declarat Vasile Mihalachi. Cu toate acestea, vicepresedintele CJ, a insistat sã îi dezvãluim numele persoanei care ne-a furnizat informatia cu pricina, în cele din urmã, afirmând cã nu a mai vorbit cu nimeni despre întâmplare, în consecintã, nu am fi avut de la cine sã aflãm, dându-se astfel singur de gol. Mai mult, pentru a ne convinge de veridicitatea spuselor sale, acesta ne-a invitat sã îi analizãm masina parcatã în fata Prefecturii, masinã care nu a fost avariatã, accidentul fiind unul minor. Nu stim care au fost motivele pentru care Vasile Mihalachi a negat atât de vehement întâmplarea neplãcutã de joi, mai ales cã nu era vorba despre un lucru ilegal.
Primarul comunei Arsura a confirmat întâmplarea
“La noi în comunã sunt probleme mari când ninge. Chiar dacã stratul de zãpadã mãsoarã doar câtiva centimetri, din cauza vântului puternic, se adunã zãpadã pe carosabil fãcând imposibilã circulatia. Asta s-a întâmplat si acum, drept urmare, am trimis un raport cãtre CJ, ISU si Prefecturã. Am reusit cu ajutorul buldoexcavatorului primãriei sã facem posibilã circulatia pe un singur sens. Domnul vicepresedinte al CJ, Vasile Mihalachi, a venit ieri într-o vizitã de lucru pentru a verifica starea drumului, dacã a fost deszãpezit. La întoarcere, o cãrutã a derapat lovind usor aripa masinii în care se afla acesta. A fost un accident minor. Probabil l-au ajuns blestemele oamenilor”, a declarat Mihai Mitrofan, primarul comunei Arsura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu