Cele mai frumoase filme despre Crăciun

Barlad Online

Perioada sărbătorilor de iarnă are un farmec aparte: luminiţe peste tot, brăduţi împodobiţi, cadouri, colinde şi o atmosferă magică în casele tuturor. La toate acestea se poate adăuga şi un film bun care aduce în faţa televizorului toată familia. Vă propunem mai jos un top al celor mai frumoase filme de Crăciun.

1. "Home alone" (Singur acasă)
Familia McCallister al micuţului Kevin de 8 ani se duce să petreacă sărbătorile Crăciunului în străinătate, la Paris, uitându-l acasă pe băieţel.
Cu toate astea, micuţul nu se plictiseşte deloc, mai ales că doi hoţi plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezând că toată familia a plecat în vacanţă. Curajosul şi inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-şi apăra casa.


2. "Miracle on 34th Street" (Miracol pe strada 34)
Kriss Kringle, un bătrânel simpatic care se potriveşte perfect descrierii lui Moş Crăciun, este ales pentru a împărţi jucării într-un magazin din New York. El devine, în scurt timp, cel mai iubit om din New York.
Susan, o fetiţă drăgălaşă, şi mama ei, manager al magazinului, par a fi singurele care nu cred în Moş Crăciun. Nici managerii magazinul concurent nu cred şi chiar îi înscenează Moşului comiterea unei infracţiuni pentru a fi arestat sau închis într-un ospiciu. Numai că un miracol şi spiritul Crăciunului îl salvează.


3. "How the Grinch Stole Christmas" (Cum a furat Grinch Crăciunul)
Fiorosul Grinch încearcă să distrugă Crăciunul, aşa că se îmbracă în Moş şi are de gând să fure toate cadourile, brazii, decoraţiunile şi mâncarea tradiţională din Whoville.
Într-un final, Grinch își dă seama că sărbătoarea Crăciunului înseamnă mult mai mult decât darurile materiale, o cunoaștere profundă care-l emoționează și-i face inima să crească de trei ori mai mare decât dimensiunea originală.


4. "Jingle All the Way" (Goana după cadou)
Când Howard lipseşte de la antrenamentul de karate al fiului său, el promite să se revanşeze de Crăciun cu o jucărie pe care micuţul şi-o dorea de multă vreme. Ceea ce Howard nu ştie este faptul că fiecare copil din oraş vrea să aibă jucăria respectivă.
În Ajunul Crăciunului el trebuie să facă rost de jucaria mult dorită de fiul său. În timp ce Howard se agită în oraş, băieţelul său îi duce dorul, iar soţia sa primeşte avansuri din partea unui vecin foarte insistent.


5. "Jack Frost"
"Jack Frost" este povestea unui baieţel care îşi pierde tatăl şi îşi doreşte atât de mult să îl revadă, încât acesta se întrupează într-un om de zăpadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu