MESAJE DE ANUL NOU: Trimite o URARE de Revelion 2013 celor dragi

Barlad Online

MESAJE DE ANUL NOU, SMS DE ANUL NOU, URĂRI DE ANUL NOU, selectate cu grijă de ro-portal.ro La multi ani, 2013!

MESAJE DE ANUL NOU, URĂRI DE ANUL NOU, SMS DE ANUL NOU:

MESAJE DE ANUL NOU. Anul 2013 se apropie cu repeziciune si acum este momentul sa ne face
m planuri, sa fim veseli si plini de speranta ca anul care vine va fi si mai bun decat cel care se incheie! Urarile de Anul Nou sunt un prilej de a-i bucura pe cei din jur si de a le impartasi gandurile noastre bune! Cele mai frumoase urari pentru Anul Nou iti sunt propuse si in acest an de echipa Kudika!
La aceasta cumpana dintre ani, lasa sa treaca prin fereastra sufletului tau, magia sarbatorilor, lasa-te cuprinsa de fericire si bucurie si ramai asa pentru tot restul vietii! Fii raza mea de soare si lumineaza-mi aceasta trecere, vino cu mine in lumea dragostei fara sfarsit! La multi ani!
Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti
 doresc

Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani!o viata implinita si fericita! La multi ani!
Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in Noul An si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!
SMS DE ANUL NOUMESAJE DE ANUL NOU, URĂRI DE ANUL NOU:

  • "Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2012, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!"
  • "La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc."
  • "Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!"
  • "Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!"
     
  • "La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!"
  • "Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!"
  • "Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma"
  • "Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!"
  • "Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!"
  • "Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări."
  • "E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri"
  • "Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu