Despărţirile anului 2012 în showbiz-ul din România

Barlad Online

Showbiz-ul românesc a fost marcat în 2012 de numeroase despărţiri mai mult sau mai puţin surprinzătoare. Dacă, spre exemplu, cuplul Prigoană - Bahmuţeanu ne-a obişnuit cu o relaţie furtunoasă, au fost şi perechi care, cu toate că mulţi se aşteptau să le vadă în faţa altarului, au ales să apuce pe drumuri separate.

Smiley şi Laura Cosoi s-au despărţit după cinci ani în care au format unul dintre cele mai simpatizate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi nu au dorit să facă prea mult tam-tam pe seama rupturii şi nici până în ziua de azi nu se ştie exact motivul care a stat la baza despărţirii.

Anda Adam şi Victor Slav au fost un cuplu timp de şase ani, însă anul 2012 nu le-a priit şi în locul nunţii pe care mulţi o aşteptau, cei doi au anunţat că drumurile lor se separă.

Antonia şi Vincenzo Castellano păreau că au o căsnicie perfectă. Frumoşi şi discreţi şi, mai ales, având acasă o fetiţă superbă, Maya, de 2 ani, nimic nu părea să-i despartă. Totuşi, relaţia lor a intrat în impas, aparent din cauză că artista petrece prea puţin timp cu familia din cauza carierei. Deocamdată, varianta oficială este că Antonia şi Vincenzo au luat "o pauză", dar continuă să locuiască sub acelaşi acoperiş, de dragul copilului.

Sfârşitul de an a adus şi vestea divorţului dintre Cătălina Grama, cunoscută mai bine ca "Jojo", şi Ionuţ Grama. Deşi sunt părinţii unui băieţel în vârstă de un an, cei doi au pus capăt căsniciei. În secret.
Gina Pistol, o ghinionistă în dragoste din câte se pare, s-a despărţit - din nou! - de Nicola, bărbatul cu care s-a iubit şi de care s-a mai despărţit de câteva ori în ultimii şase ani.
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au despărţit şi ei. Din nou. Amândoi spun că acest divorţ este ultimul, însă la fel a fost şi în celelalte trei cazuri, în 2003, 2004 şi 2007. VEZI FILMUL relaţiei de nouă ani dintre Bahmu şi Prigoană
Momentan, cei doi sunt în plin proces de divorţ, iar Adriana Bahmuţeanu vrea custodia celor doi copii, Mihai Maximus şi Eduard Gabriel.

O altă despărţire care a ţinut primele pagini ale tabloidelor a fost cea dintre Roxana Ionescu, alias "Mama Natură", şi soţul ei, Laurenţiu. Cei doi au avut un mariaj de şase ani, care s-ar fi putut încheia şi în 2009, când Laurenţiu a fost surprins cu o altă femeie. Cei doi au decis atunci să-şi mai acorde o şansă, însă după alţi trei ani au decis să pornească pe drumuri separate.

Un divorţ la care nimeni nu s-ar fi aşteptat a fost cel dintre Marina Almăşan şi Victor Socaciu. Cei doi s-au despărţit în mare secret, după ce, se pare, vedeta TV şi-a găsit fericirea în braţele unui alt bărbat, omul de afaceri Georgică Cornu. Marina Almăşan nu a negat relaţia extraconjugală, însă a lăsat de înţeles că a fost "împinsă" în braţele amantului ei de problemele din căsnicie.
Încă un divorţ "cu cântec" a fost cel dintre Andrei, de la Alb-Negru, şi Sylvia. În cazul lor, vina nu i-a aparţinut bărbatului, ci Sylvia a fost cea infidelă, după ce a cedat farmecelor unuia dintre partenerii de la filmările unui videoclip.

Pe final de an, a picat o nouă "bombă" în materie de divorţuri de vedete: Teo Trandafir s-a despărţit de soţul ei, Constantin Iosef, la doar şase luni după nuntă. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, relaţia lor a "crescut" rapid, iar pe 2 iunie, de ziua vedetei TV, au avut o nuntă ca-n poveşti. Cei doi păreau extrem de fericiţi împreună, iar Teo s-a declarat de nenumărate ori încântată de calităţile de tată ale lui Costi. Tocmai acestea se pare, însă, că i-au despărţit pe cei doi, pentru Constantin Iosef despărâţirea de cei doi fii din prima căsnicie fiind prea greu de suportat, băieţii lui locuind în Franţa, cu mama lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu