Un nou portal turistic se va lansa in Romania in 2013

Barlad Online



in-concediu.ro este noul portal turistic care se va lansa in primul trimestru al acestui an care va avea drept competitori site-urile ca turistinfo.ro si infopensiuni.ro. Cel care s-ar presupune ca ar fi proprietarul acestui site este din judetul Vaslui, mai précis orasul Barlad si doreste sa dezvolte o platforma pentru hotelurile, vilele si pensiunile din Romania pentru ca acestea sa fie mai usor de gasit pe internet si pentru ca turistii straini din toata lumea sa poata gasi preturile, ofertele si facilitatile fiecarei pensiuni in parte.
          Dupa lansarea site-ului, care s-ar putea sa aibe loc la inceputul lunii februarie, cei care se vor ocupa de managementul portalului in-concediu.ro au marturisit ca pana la sfarsitul anului 2013 doresc sa convinga macar 75% dintre proprietarii unitatile de cazare din Romania sa se inscrie pe acest site.
          La inceput pe portalul in-concediu.ro vor fi postate doar unitatile de cazare din Romania si se va lucra direct cu proprietarii, iar acestia isi vor administra pagina unitatii turistice singuri deoarece ei stiu cand pot mari un prêt la o camera si cand il pot micsoara, vor putea modifica singuri pozele si tot ce tine de preturi si facilitatile acordate.
      In-concediu.ro va lucra exclusive dor cu proprietarii  si va exclude orice colaaborare pe Romania cu agentiile de turism.
          Proprietarul portalului ne-a marturisit ca la inceput inscrierea unitatilor de cazare va fi gratuita, iar pe viitor se va plati o suma modica pentru a se acoperi costurile de intretinere a portalului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu