Felicitări de Crăciun 2012. Vezi ce mesaje urări le poţi trimite celor dragi

Barlad Online

Felicitări de Crăciun. În perioada sărbătorilor de Crăciun reţelele de telefonie mobilă din ţară sunt luate cu asalt de către utilizatorii care trimit mesaje tematice cu ocazia acestei zile speciale. Deşi creativitatea poate fi un capitol adeseori în impas, soluţia salvatoare pentru români se află în site-urile şi portalurile specializate în urări cât mai îmbelşugate, bune de trimis prin SMS celor dragi.

Felicitări de Crăciun. În fiecare an Crăciunul a devenit un bun prilej pentru orice posesor de telefon mobil de a-şi demonstra dărnicia în urări pentru cei dragi, cunoscuţi sau prieteni.
Sub diferite forme şi aluzii la Moş Crăciun sau renii acestuia mesajele pot avea o rezonanţă haioasă contopită cu un iz uşor religios, precum următoarea formulare de mesaj "Ingerii din cer coboara/Cu-o franghie si cu-o scara/Nu-ti lasa izmene-afara/Ca mie mi le furara".
Nici tradiţionalul brad de Crăciun nu este uitat: "Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!" / "Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!".
De asemenea, mesajele care abordează partea spirituală, creştinească a sărbătorii Crăciunului nu sunt uitate. Astfel, însemnătatea bisericească a Crăciunului, echivalentă cu naşterea lui Iisus Hristos este menţionată în mesajele trimise pe telefoanele rudelor sau a prietenilor: "Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele şi vieţile cu bucurie,sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !"/ "Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit".
Câteva exemple de mesaje de Crăciun trimise adesea sub formă de SMS-uri sunt următoarele:
"Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu'l goniti e mos craciun, si v'aduce'un an mai bun!"
"Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si'n anii urmatori!"
"Seara plina de lumina Sufletul iesle sa-ti devina Ca sa se nasca-n el Iisus Cu Binecuvantari de sus Caci vine bland si plin de har Sa nu ii inchidem usa iar Craciun Fericit!"
"Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine"
"Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu'n viata cat mai lin"
"Craciun Fericit! Mosul sa fie darnic, liniste sufleteasca si intelegere de sarbatori! La Multi Ani!"
"Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit"
"Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare, ne aduce an de an Cracinul. Deschide-ti sufletul si lasa caldura sarbatorilor de iarna sa te invaluie ca un vis frumos. Sarbatori Fericite si La Multi Ani !"
"Va doresc ca sarbatorile de iarna sa va aduca sanatate si fericire, implinirea tutror dorintelor si sanatate celor dragi. La multi ani!"
"Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!"
"Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet un vesni Craciun. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!"
"De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri."
"Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!"
"Pe vremuri oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur. Acum au cruce de aur si inimă de lemn.Fie ca sfanta sarbatoare sa readuca aurul in sufletele noastre. Sa aveti parte numai de lumina in inima si gand. Sarbatori fericite!"
"Minunatele nopti ale Craciunului, colindelor si datinilor stramosesti sa va gaseasca la ceas de bucurie alaturi de oaspetii cei dragi. Va doresc tot binele, gandurile bune si curate sa va insoteasca pretutindeni, fericirea si succesul sa va fie mereu alaturi!"
"Iubirea divina coboara printre noi, ca o ninsoare naiva aducand cu ea bucuria Nasterii Mantuitorului."
"Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine. LA MULTI ANI !"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu