Un bârlădean se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a aruncat de la etaj

Barlad Online

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Bârlad, a ajuns în stare gravă la spital, în această după-amiază, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc.
Din primele informaţii, se pare că bărbatul, cunoscut cu tulburări psihice,  s-ar fi supărat după ce medicii de la spital ar fi refuzat să îi dea un tratament. Soţia acestuia le-a povestit oamenilor legii veniţi la faţa locului că a revenit acasă foarte nervos, a început să bea şi, după câteva pahare, s-a aruncat de la geamul de baie al locuinţei.
Un bărbat a vrut să se arunce de pe cinematograful „Victoria“
Un pacient de la Oftalmologie s-a aruncat de la etajul III (GALERIE FOTO)
„Victima a fost predată în stare destul de gravă la Spitalul municipal de Urgenţă din Bârlad cu un politraumatism prin cădere", ne-a declarat Doina Spiru, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

A mai încercat să se sinucidă

Potrivit poliţiştilor, bărbatul cu pricina nu este la prima abatere de acest fel. El a mai încercat să se arunce de la etaj şi anul trecut. „Bărbatul a mai avut şi anul trecut o tentativă de suicid, la momentul respectiv intervenind vecinii pentru a-l salva", ne-a precizat şi Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu