Solomon are comportamentul unui hoț de buzunare

Barlad Online

Aceasta este opinia lui Octavian Marcu, proaspăt înregimentat de PDL și desemnat candidat pentru Primăria Bârlad, despre deputatului PSD Adrian Solomon.
Campania electorală pentru alegerile locale din Bârlad se anunță a fi extrem de virulentă și presărată cu atacuri acide la adresa adversarilor politici.
Octavian Marcu, candidatul PDL la fotoliul de primar al Bârladului, și-a dat frâu liber limbajului în cadrul unei conferințe de presă: “Domnul deputat Adrian Solomon are comportamentul unui hoț de buzunare și vă explic de ce. Hoțul distrage atenția victimei și, în timp ce-l face pe om să se uite în direcția indicată, îi fură portofelul din buzunarul de la piept. Exact la fel face și domnul deputat, numai că la pieptul cetățeanului se află votul. A creat această isterie cu Chevron-ul pentru a distrage atenția alegătorilor. Nu sunt de acord cu politizarea acestui subiect atât de important pentru bârlădeni și pe acest considerent susțin că organizarea unui referendum reprezintă o modalitate democratică și civilizată de exprimare”.
Asocierea pe care a făcut-o Marcu va declanșa, cu singuranță, un război cu cel mai “limbut” om politic al orașului. Adrian Solomon este recunoscut pentru limbajul său picant și până acum nimeni nu a dovedit că poate să-i răspundă cu aceeași monedă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu