Onanistul de Bârlad, judecat după gratii

Barlad Online

Mihai Mastacan a fost trimis în judecată sub măsura arestării preventive pentru că a încercat să-și satisfacă poftele sexuale bolnave cu o fetiță de numai cinci ani. Copila și o prietenă de-a ei, cu doi ani mai mare, au fost prinse de onanist în scara unui bloc din Bârlad. În ciuda dovezilor adunate, Mastacan refuză să-și recunoască fapta.
Mihai Mastacan, 49 de ani, din satul Cîrjoani, comuna Pogana, a fost trimis în judecată de procurorii bârlădeni pentru săvârșirea infracțiunii de corupție sexuală, faptă prevăzută de articolul 202, alineatul 1, din Codul Penal. El a fost arestat și judecătorii pot să-l condamne la maximum cinci ani de închisoare. Învinuitul nu are antecedente penale și refuză categoric să-și recunoască fapta.
Potrivit rechizitoriului, pe 9 septembrie 2011, bărbatul și-a căutat vicitimele pe strada Mihai Viteazu și a urmărit, probabil, copiii care se jucau prin zonă. Două copile, una de cinci ani, cealaltă de șapte ani, se jucau în fața blocului în care locuiesc bunicii celei mai mici dintre fetițe. De altfel, bătrâna l-a observat pe străin, dar nu i-a trecut prin cap că acesta are gânduri ascunse. Fetițele i-au cerut bunicii cheia de la interfon pentru a se duce la toaletă și, când au intrat pe casa scării, au lăsat ușa deschisă pentru că nu voiau “să trezească” păpușa pe care o țineau în brațe. Onanistul a profitat de ocazie și s-a trecurat în bloc. Când au coborât cele două prietene, le-a prins în brațe. Cea mai mare a reușit să scape, dar nu s-a îndepărtat pentru că nu a vrut să-și abandoneze prietena. Individul a dezbrăcat-o pe fetiță de la mijloc în jos, după care și-a desfăcut prohabul. A încercat să se excite frecându-și penisul de organele genitale ale fetiței. Când a ajuns la erecție, fetița a reușit, ca prin minune, să se desprindă din brațele sale și a luat-o la fugă. La întregul tablou a asistat și cealaltă copilă și, speriate, au alergat după ajutor. Imediat au povestit bunicilor ce s-a întâmplat, dar onanistul-pedofil a reușit să fugă de la fața locului.
În ziua următoare, bunica victimei l-a văzut de la balcon pe Mastacan plimbându-se prin zonă și i-a cerut unui vecin să se ducă după el. Vecinul a reușit să-l prindă și chiar l-a convins să intre în bloc pentru a sta la discuții. În momentul în care a dat ochii cu bunica victimei, a devenit violent și a scos din buzunar o șurubelniță, pe care a folosit-o drept armă albă. Încercarea acestuia de a scăpa a eșuat. Imediat după acest incident, a fost arestat preventiv.
Articolul 202, alineatul 1, din Codul penal, privind săvârșirea infracțiunii de “corupție sexuală”, prevede: “Actele cu caracter obscen săvârșite asupra unui minor sau în prezența unui minor se pedepsesc cu închisoare de la șase luni la cinci ani”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu