Veterinarul din Tutova s-a spânzurat

Barlad Online

Iulian Erhan, medicul veterinar din Tutova, și-a pus capăt zilelor. Luni, în jurul prânzului, a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei. În biletul de adio lăsat soției a scris că nu mai rezistă.
Unul dintre oamenii cei mai cunoscuți și respectați ai comunei Tutova și-a curmat zilele. Iulian Erhan (62 de ani) a fost medic veterinar, iar sătenii aveau numai cuvinte frumoase la adresa sa. În cursul dimineții de luni și-a pus în aplicare gândul sinucigaș care-l măcina de mai multă vreme. Trupul neînsuflețit a fost găsit atârnând de o grindă.
“Descoperirea a fost făcută de un bărbat și tot el ne-a sunat la 112. Apelul a fost înregistrat la 12.30. În casă a fost găsit un înscris adresat soției, prin care îi transmitea că nu mai rezistă”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.
Bărbatul nu a avut probleme de sănătate, dar în ultimul timp i-ar fi spus soției că-și va lua zilele. Sinucigașul are doi copii, de 30 și 32 de ani, unul stabilit în SUA, celălalt în București. Oamenii din sat sunt de părere că în mintea veterinarului gândurile sinucigașe au încolțit imediat ce a pierdut un proces. Ioan Corciovă, primarul de Tutova, ne-a declarat: “Era un profesionist și toți îl cunoșteam ca pe un om cumsecade”.
Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu