Șase premii și un trofeu

Barlad Online

Premiile acordate în cadrul Concursului național de dans pentru copii “Flori pentru mama” - ediția a V-a, care a avut loc, în intervalul 16-18 martie, la Focșani, au fost adjudecate în mare parte de concurenții din Bârlad. Copiii s-au întors acasă cu patru premii I, două premii II și cu marele trofeu.
Trupele “New style” și “Miraj”, de la Școala generală nr. 9, instruiți de Liliana Artenie, au câștigat premiul I, respectiv premiul II, la categoriile de vârstă și stilul de dans la care au concurat. Patru trupe de dans, “Splendid”, “Stars”, “Blue angels” și “Bimbo”, de la Clubul Elevilor “Spiru Haret” au câștigat trei premii I și un premiu II. Tot din partea Clubului Elevilor a concurat la individual Miriam Huminic (șase ani), care a obținut marele trofeu.
Monica Moraru, instructor de dans la Clubul Elevilor Bârlad, ne-a declarat: “Avem copii foarte talentați. Au reușit să ridice sala în picioare ori de câte ori se prezentau pe scenă copiii noștri. Miriam Huminic a avut un succes uriaș și e mare lucru să câștigi marele trofeu la numai șase ani când intri în concurs cu copii care fac dans de ani de zile”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu