Canalizare pe împrumut în cartierele Munteni și Podeni Barlad

Barlad Online

Cum licitația pentru amenajarea canalizării în cartierele Munteni și Podeni a fost anulată, edilii bârlădeni au decis realizarea proiectului printr-un împrumut bancar.
Proiectul care vizează amenajarea canalizării în cartierele Munteni și Podeni din Bârlad este mai mult o himeră. Cel puțin atunci când vine vorba să fie materializat cu fonduri de la bugetul de stat.
Deși reprezentanții actualei puteri au tot promis că acest proiect va fi realizat cu sprijinul exclusiv al guvernului, în cele din urmă, totul s-a dovedit a fi doar o abureală electorală.
Recent, Primăria Bârlad a aflat că licitația pentru execuția proiectului, care ar fi trebuit să aibă loc pe 5 aprilie, a fost anulată”.
“Pe site-ul Ministerului Dezvoltării a fost pus un anunț prin care suntem informați că licitația a fost anulată pe motiv că s-au constatat grave abateri de la prevederile legislative. Mai multe nu se spun și nici nu știm despre ce anume a fost vorba. În consecință, nu ne rămâne decât o variantă în picioare: rezolvarea acestei investiții prin contractarea unui credit bancar de către Primăria Bârlad. Și așa vom și proceda”, ne-a declarat primarul Constantin Constantinescu.
Scuza cu “abateri grave” ar putea fi tradusă în felul următor: cum Titi nu a mai respectat înțelegerea inițială de a candida
“independent” din partea PDL, “portocaliii” din județ s-au răzbunat și caută să pună bețe în roate tuturor proiectelor care vizează Bârladul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu