S-a aruncat de la etajul III și a supraviețuit

Barlad Online

Ieri, în jurul prânzului, un bârlădean de 41 de ani s-a aruncat de la etajul III pe geamul de la baie și a supraviețuit în mod miraculos. Florinel Romilă a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu aproximativ un an, dar a fost oprit de vecini. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și are la spitalul bârlădean o sumedenie de prezentări cu diagnosticul de etilism cronic. Incidentul a avut loc la blocul CFR din oraș, situat pe str. V. I. Popa.
“Din discuțiile purtate cu soția bărbatului, a reieșit că acesta s-a prezentat la spital în cursul dimineții și a cerut să-i fie eliberată o rețetă pentru afecțiunea sa, dar a fost îndrumat să se ducă la medicul de familie. Supărat, a revenit acasă și s-a apucat de băut, după care s-a aruncat de pe geamul de la baie”, ne-a spus Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție a Județului Vaslui.
La momentul când a fost preluat de medicul de pe ambulanță, avea tensiunea 10, dar era conștient. În drum spre spital, i s-a înrăutățit starea de sănătate, dar ulterior și-a mai revenit.
Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului, ne-a declarat: “Pacientul este la Terapie Intensivă, sub monitorizare. Nu au fost făcute toate investigațiile pentru că nu a fost cooperant. Este conștient, tensiunea a ajuns aproape de normal. Din câte se pare nu are nicio fractură dar colegii mei au depistat un pneumotorax”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu