„Ora pământului“, sărbătorită şi la Vaslui

Barlad Online

Primăria municipiului Vaslui, în colaborare cu toate liceele din oraş, va organiza, astăzi, mai multe activităţi menite să se sărbătorească şi în oraşul nostru „Ora pământului".
„Orele pământului", mai exact, vor începe încă de dimineaţă, atunci când liceenii vor strânge gunoaiele din câteva zone de impact ale oraşului, cum ar fi zona paiu, situl arheologic „Sf. Ioan Botezătorul", şesul unde se organizează bâlciul anual şi zona Delea.
Ora pământului, sărbătorită de sute de tineri vasluieni
De asemenea, ca în fiecare an, toţi vasluienii sunt aşteptaţi în centrul oraşului pentru a cânsta şi a aprinde câte o lumânare în jurul statuii lui Ştefan cel Mare, deoarece, timp de o oră, iluminatul arhitectural se va stinge.

Păstrând tradiţia, în centrul civic al municipiului Vaslui se va stinge iluminatul arhitectural şi se vor desfăşura activităţi cu sprijinul liceenilor vasluieni, de la concerte de muzică folk, semnarea Petiţiei pentru o planetă vie, până la promovarea transportului alternativ, printr-un tur cu bicicletele în centrul oraşului", a declarat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu