Sase accidente cu sapte victime, în trei zile

Barlad Online

În doar trei zile, pe raza judetului Vaslui, urmare a nerespectãrii normelor rutiere privind circulatia pe drumurile publice, au avut loc sase accidente de circulatie, soldate cu vãtãmarea corporalã sapte persoane.
Duminicã dupã-amiazã, pe DC 117, pe raza localitãtii Buhãiesti, comuna Vulturesti, a avut loc un accident de circulatie soldat cu vãtãmarea corporalã a unui minor. Cristian T., în vârstã de 16 ani, si Vlãdut M., de 15 ani, ambii domiciliati în comuna Vulturesti, se deplasau cu un vehicul cu tractiune animalã. În momentul în care pe lângã cãrutã a trecut un autovehicul, calul s-a speriat si a luat-o la fugã, fapt ce a determinat dezechilibrarea celor doi minori. Acestia au cãzut pe partea carosabilã, Vlãdut M. suferind o „fracturã la mâna stângã“. În aceeasi zi, pe DN 15 D, în afara localitãtii Mãrãseni, comuna Stefan cel Mare, a fost înregistrat un alt eveniment rutier. Petru T., în vârstã de 48 de ani, domiciliat în comuna Zãpodeni, conducea un autovehicul pe DJ 247, iar la intersectia cu DN 15 D, nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul condus de Sandu T., de 55 de ani, din municipiul Bârlad. În urma coliziunii celor douã autovehicule, a rezultat vãtãmarea corporalã a doi pasageri din autovehiculul condus de Petru T.: Ion F., de 37 de ani, si F.R., de 6 ani, ambii domiciliati în municipiul Iasi, diagnosticati cu „politraumatism prin accident rutier“. Vineri, 13 aprilie, pe strada Trotus, din municipiul Bârlad, a avut loc un accident de circulatie. În timp ce Raluca I., în vârstã de 21 de ani, domiciliatã în comuna Zorleni, conducea un autovehicul, a accidentat un minor în vârstã de 9 ani, din Bârlad, care se deplasa pe o bicicletã, în aceeasi directie de mers, si care la efectuarea virajului la stânga nu s-a asigurat în mod corespunzãtor. Minorul a fost diagnosticat la Spitalul municipal Bârlad cu „contuzie genunchi drept“, nefiind necesarã internarea acestuia. Mihail L., în vârstã de 18 ani, din satul Dealu Mare, comuna Zorleni, se deplasa cu un vehicul cu tractiune animalã pe raza municipiului Bârlad si, din cauza neatentiei, a pãtruns pe trotuar, moment în care a acrosat o femeie în vârstã de 84 de ani, domiciliatã în municipiul Bârlad. La Spitalul municipal Bârlad, victima a fost diagnosticatã cu „fracturã gambã stânga“.
Sezon deschis la… mopede!
Florinel P., în vârstã de 44 de ani, din municipiul Vaslui, conducea o autoutilitarã, iar la km 131+ 600m, a acrosat un moped condus de Ioan G., de 68 de ani, domiciliat în comuna Vãleni. Conducãtorul mopedului a efectuat virajul cãtre stânga în fata autoutilitarei, fãrã a se asigura în mod corespunzãtor. Ioan G. a fost diagnosticat la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui cu „fracturã bazin“. Petrachi L., în vârstã de 60 de ani, domiciliat în comuna Epureni, se deplasa pe un moped pe strada Republicii dinspre IRB. Din cauza neatentiei în conducere, acesta nu a putut evita coliziunea mopedului cu un autovehicul stationat pe partea dreaptã a pãrtii carosabile. Conducãtorul mopedului a fost diagnosticat la Spitalul municipal Bârlad cu „traumatism cranio-facial“, fãrã a rãmâne internat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu