Dr. Petcu, între bine și foarte bine

Barlad Online

Potrivit propriei evaluări a activității manageriale, Viorel Petcu, managerul spitalului bârlădean, și-a încheiat cu succes primul an de mandat.
Managerul Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad așteaptă fără emoții rezultatul evaluării primului an din mandat. Potrivit autoevaluării, Viorel Petcu se așteptă la un calificativ pozitiv.
“Comisia de evaluare nu a deliberat. Voi primi răspunsul în maximum o săptămână. Dosarul pe care trebuie să-l studieze este foarte stufos și necesită timp pentru analizarea tuturor indicatorilor. Consider că activitatea mea poate fi punctată cu bine sau foarte bine. Trebuie să ținem cont că 2011 a fost un an foarte greu din toate punctele de vedere. A avut loc comasarea spitalului de copii, am preluat personalul de la spitalul din Tutova și pe toți cei care lucrau la pediatrie. În paralel, au continuat
lucrările de reconsolidare a corpurilor C, D și E”, ne-a spus Viorel Petcu. Potrivit legislației în vigoare, managerii spitalelor publice ocupă postul timp de patru ani, cu evaluarea anuală a activității. Dacă nu sunt îndepliniți indicatorii de management, pot să-și piardă fotoliul înainte de vreme. Evaluarea lui Petcu a început pe 5 aprilie de o comisie numită de Primăria Bârlad, din care fac parte: Neculai Spânu (director executiv adjunct), Mihai Vicol (director tehnic), Ancuța Magda Voinea (jurisconsult), Aurelian Răducu (consilier) și medicul de familie Maria Pecheanu (consilier local).
Se poate spune că evaluarea activității manageriale derulate de dr. Petcu este o simplă formalitate, dacă e să ținem cont de relația apropiată pe care o are cu edilul-șef al urbei, Constantin Constantinescu. Viorel Petcu este unul dintre “veteranii” PSD Bârlad, iar fiul acestuia este viceprimarul orașului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu