PSD Bârlad și-a stabilit pretendenții pentru Consiliul Local la alegerile din iunie

Barlad Online

PSD Bârlad și-a stabilit pretendenții pentru Consiliul Local la alegerile din iunie. Toți cei 27 de candidați vor trebui să-și pună note între ei pentru a se stabili ierarhia de pe listă.
Pe măsură ce ne apropiem de alegerile din acest an, poftele electorale ale politicienilor bârlădeni își fac simțită prezența din ce în ce mai puternic. Activitatea cea mai febrilă este în tabăra PSD, care a făcut primii pași pentru desemnarea candidaților la Consiliul Local (CL).
Sâmbătă, 3 martie, s-a desfășurat ședința Consiliului Municipal Bârlad al PSD. Principalul punct de pe ordinea de zi l-a constituit stabilirea pretendenților la posturile de consilier municipal. CL Bârlad numără 21 de locuri, iar pesediștii trag nădejde că vor reuși să câștige o majoritate lejeră. Deocamdată, au fost desemnați cei 21 de candidați, plus șase supleanți.
“Încă nu a fost fixată ordinea de pe listă. Aceasta va fi stabilită la o ședință viitoare a conducerii organizației, într-o manieră obiectivă și clară. Fiecare dintre cei 27 de aspiranți la un fotoliu de consilier municipal va trebui să ofere note (de la 1 la 10) colegilor de cursă electorală. Cei care la final vor obține punctaje foarte bune se vor situa pe poziții eligibile”, ne-a declarat deputatul Adrian Solomon, șeful PSD Bârlad.
Printre pesediștii aspiranți la un mandat de consilier local se numără unii dintre cei care au mai ocupat o asemenea funcție: Ioniță Chirilă, Marin Bunea, Valeriu Costăchescu, Daniel Mitrea, Maria Pecheanu, Gabriela Plăcintă. În același timp, sunt și “noutăți”: Dumitru Bentu, fost parlamentar, Georgică Motrea (ofițer de poliție în rezervă), Adrian Bobeică (șeful SC CUP SA), Vasile Roșca, președintele Sindicatului Liber “Rulmentul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu