Buget mai “gras” la Bârlad

Barlad Online

Bugetul pe care edilii bârlădeni îl vor avea la dispoziție în acest an este cu 10% mai mare decât în 2011. Asta nu se datorează mărinimiei celor de la București, ci accesării de fonduri europene.
“Este vorba despre finalizarea licitației pentru proiectul de modernizare a străzilor din cartierele noi, în valoare de 15 milioane de euro. Lucrările vor demara în acest an. Mai tragem speranțe și la proiectul POS Mediu privind modernizarea rețelei de apă și canalizare a orașului”, a spus primarul Constantin Constantinescu.
Bugetul Bârladului pentru acest an se prezintă în felul următor: 157,7 milioane de lei la capitolul venituri și 157,6 milioane la cheltuieli. La capitolul investiții, va continua proiectul de reabilitare a Grădinii Zoologice (peste 1,6 milioane lei). De asemenea, edilii intenționează ca, printr-un împrumut efectuat de Direcția Administrării Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor, să reabiliteze și modernizeze Cinematograful “Victoria” și Baia Publică. Nu mai puțin de 1,6 milioane de lei va înghiți Poliția Locală, iar pentru echipa de rugby a orașului au fost prevăzuți 580.000 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu