Supraviețuire miraculoasă

Barlad Online

Florinel Romilă (41 de ani), individul care acum două zile s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului CFR din Bârlad, are toate șansele să scape cu viață. Sinucigașul a scăpat cu leziuni minore. Norocul său a constat în faptul că a căzut pe pământ, nu pe asfalt.
Gabriela Daniș, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad, ne-a declarat: “Pacientul este conștient și stabil. A fost diagnosticat cu politraumatism și pneumotorax. Nu are nicio fractură și nici alte leziuni de organe. Azi (ieri, n.r.) va intra în sala de operații pentru pleurotomie”.
Chirurgii i-au pus un tub de dren prin care să se scurgă lichidul din plămâni. Deși nu mai prezintă alte leziuni grave care ar putea să-i pună viața în pericol, starea de sănătate ar putea să se deterioreze în următorul interval. Medicii spun că trebuie ținut sub supraveghere strictă cel puțin câteva zile.
Romilă a mai avut o tentativă de suicid anul trecut. Atunci a amenințat că-și va curma zilele cu un cuțit, dar a fost imobilizat de vecini înainte să-și facă rău. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni psihice și la spitalul bârlădean este în evidență cu numeroase prezentări pentru etilism cornic. De altfel, era beat și când a decis să se arunce pe geam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu