Pacienți fără drept de vizită

Barlad Online

Conducerea spitalului bârlădean menține restricția impusă vizitatorilor.
La Spitalul Municipal de Urgență “Elena Beldiman” Bârlad, programul de vizită al aparținătorilor este limitat la cinci minute. Măsura a fost adoptată la începutul lunii și va rămâne în vigoare atât timp cât gradul de ocupare a saloanelor se va menține ridicat. Rudele bolnavilor trebuie să respecte cu strictețe orele de vizită în intervalul orar 14.00-16.00 și 18.00-20.00. În plus, fiecare bolnav are dreptul să fie vizitat de o singură persoană, nu de toată familia odată.
Gabriela Daniș, directorul medical al spitalului, ne-a declarat: “Gradul de ocupare a paturilor se menține ridicat, peste 95%. Pentru a evita supraaglomerația și pentru a nu perturba calitatea actului medical, vom menține restricționarea vizitelor. Probabil că, în preajma Paștelui, se va reduce gradul de ocupare a paturilor și vom putea reveni la normal”.
Conducerea spitalului a subliniat că restricția vizitelor se impune, cu precădere, în secțiile Boli Infecțioase, Medicină internă, Neurologie și Pneumologie, adică acolo unde gradul de ocupare a paturilor trece de 100%.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu