Adrian Porumboiu despre dosarul Maricăi Ioviţă: „Era o caracatiţă ca în filmele cu mafioţi“

Barlad Online

Adrian Porumboiu, omul de afaceri din Vaslui vizat de ancheta în care fostul procuror ieşean Ioan Ciofu ar fi luat 10.000 de euro mită, nu vrea să comenteze sentinţa dată de Înalta Curte de Casaţie, dar priveşte cu scepticism către justiţie. Maricica Ioviţă a fost condamnată la doi ani de închisoare cu executare.
Aceasta a fost acuzată că i-ar fi dat bani fostului procuror pentru a-l învinui pe Adrian Porumboiu de infracţiuni economice. DETALII AICI
Fostul arbitru internaţional spune că ancheta care l-a vizat ar fi fost orchestrată de mai mulţi oameni influenţi la acea vreme. „A fost un gest urât făcut de procuror! Era o caracatiţă ca în filmele cu mafioţi, cu un scenariu bine pus la punct. Veneau în control câte 26 de inşi de la Finanţe pe care şi eu îi plătesc cu vreo 40 de milioane pe an, cât sunt contribuţiile mele la stat. Tot circul ăsta a durat vreo patru luni. Nu au găsit nimic pentru că aveam toate actele în regulă. În plus, norocul meu a fost că persoana care a făcut denunţul mi-a atras atenţia că mi se pregăteşte o înscenare", a povestit Adrian Porumboiu pentru iasi.adevarul.ro.
Adrian Porumboiu, principalul concurent al Maricicai Ioviţă de pe pe piaţa pâinii şi a cerealelor din Vaslui, spune că miza scandalului din 2006 a fost falimentarea lui. „Nimeni nu-mi garantează că nu mai există oameni ca procurorul Ciofu în justiţie. Dintr-o mie au prins pe unul. Nu sunt convins că astfel de practici au dispărut. Nici nu ştiu câţi or mai fi ca Ciofu", a precizat omul de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu