Muzeul bârlădean, asaltat de vizitatori

Barlad Online

Programul propus de către muzeografii bârlădeni pentru “Săptămâna altfel”, program educațional ce se va desfășura în intervalul 2-6 aprilie, a stârnit interesul micilor vizitatori. Cadrele didactice au făcut rezervări din timp și din această săptămână s-au completat și ultimele locuri.
“Vineri (30 martie n.r.), vom centraliza rezervările să vedem dacă a mai rămas vreo fereastră. Primim solicitări în continuare și nu cred că vom putea să facem față tuturor. Pentru spectacolele de Planetariu s-au făcut rezervări încă din ianuarie și sunt ocupate toate locurile, inclusiv de sâmbătă. Estimăm că vom avea peste 3.000 de vizitatori”, ne-a declarat Mircea Mamalaucă, directorul Muzeului.
Muzeografii se așteaptă și la încasări mult mai mari decât în restul timpului. Prețul biletului de intrare este accesibil tuturor copiilor. Costă numai 50 de bani biletul de intrare în secțiile muzeului pentru a vizita o expoziție, pentru a participa la o lecție de muzeu ori o conferință. Un bilet la Planetariu costă 3.50 lei, iar biletul la filmele istorice ori pentru copii costă numai un leu. Cel mai scump e biletul pentru vizionarea filmelor 3D. Acesta variază, funcție de dimensiunea filmului, între cinci și 20 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu