Teribilism plătit cu viața

Barlad Online

Un bârlădean de 22 de ani, tatăl unui copil, a murit vineri seară în urma unui accident de moped.
Bogdan Irimia (22 de ani), din Bârlad, a murit vineri seară după ce s-a izbit frontal cu motoscuterul de un copac. Accidentul a avut loc în jurul orei 21.30, pe strada Dragoș Vodă, sub ochii îngroziți ai mai multor martori. În urma apelului telefonic la 112, la fața locului a sosit un echipaj de ambulață, care a încercat, în zadar, să resusciteze victima.
Din primele cercetări reiese că bărbatul circula cu viteză excesivă pe sensul dinspre str. Vasile Lupu către zona Confecții. Nu purta casă de protecție și, în momentul în care a scăpat mopedul de sub control, a intrat într-un copac situat la marginea străzii. Impactul a fost atât de dur, încât trunchiul de lemn a fost rupt în două.
“Tânărul conducea un moped proprietate personală, iar din cauza neadaptării vitezei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. A pătruns pe sensul opus și a intrat într-un copac aflat în afara părții carosabile, pe partea stângă”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.
Bărbatul este de loc din comuna Banca, dar locuia în Bârlad, în zona unde s-a petrecut accidentul, alături de soție și copilașul lor. Femeia a leșinat în momentul în care medicul de pe ambulanță a declarat decesul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu