Pe podium la Cupa “Andreea Răducan”

Barlad Online

CSȘ Bârlad a cucerit 14 medalii la Cupa “Andreea Răducan” la gimnastică.
Municipiul Bârlad a fost gazda unui important concurs de gimnastică, dotat cu Cupa “Andreea Răducan”. Competiția a adunat sportive de la șapte cluburi din țară, cum ar fi CSM Onești, CSȘG Focșani, CS Bacău, CSȘ 1 Constanța, Farul Constanța, CSȘ Galați și clubul gazdă, CSȘ Bârlad.
Micuțele gimnaste ale clubului bârlădean au fost la înălțime, cucerind 14 medalii.
La categoria nouă ani, individual compus, Teodora Grigore a cucerit medalia de argint. Ea a obținut argint și la bârnă. Aceeași medalie a fost cucerită și de Maria Lupu, la sărituri. La sol, podiumul a început cu bârlădencele Teodora Manolache și Teodora Grigore.
CSȘ Bârlad a fost reprezentativă și la categoria de vârstă 10 ani, prin Ștefania Vîrlan, care a cucerit medalii de aur la sol și argint la individual compus, sărituri și paralele. La bârnă și sol, Laura Iacob a obținut medaliile de bronz.
Și pe echipe, CSȘ Bârlad 1 a urcat pe cea mai înaltă treaptă, cucerind medalia de aur. La acest concurs, clubul bârlădean a participat cu două echipe. Prima a fost formată din Teodora Grigore, Amalia Tomșa, Maria Lupu, Bianca Păduraru, Teodora Manolache și Ștefania Vîrlan. Cea de-a doua echipă a fost formată din Ania Pâlcă, Laura Iacob, Ioana Săvinescu, Alexandra Pelin, Ioana Rusu și Miruna Marinescu.
Antrenorii de la CSȘ Bârlad au încredere că micuțele gimnaste pot face o figură frumoasă și la Campionatele Naționale pentru copii de la Buzău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu