Titi nebunul!

Barlad Online

SOCANT Andrei Daniel, candidat pentru functia de primar al Bârladului din partea PP-DD, a dezvãluit ieri, la peste 40 de sindicalisti din SC Rulmenti Bârlad si în fata presei locale, cã primarul Constantin Constantinescu, în afarã de faptul cã „este cel mai mare spãgar si hot, este si nebun cu acte în regulã, date de la un spital de specialitate”. Ca urmare a acestui fapt, vineri, 25 mai, la orele 17.00, Andrei Daniel va organiza un miting, pe platoul de la „Poienita”, în Grãdina Publicã, pentru a merge apoi cu oamenii la Primãrie sã-i cearã demisia actualului primar, candidat pentru al treilea mandat la functia de edil sef al Bârladului. Sindicalistii rulmentisti au ascultat cu mare surprindere dezvãluirile, ei întrebând, totusi, de ce au ajuns aceste „dezvãluiri” stiute practic de toti, sã fie puse pe tapet tocmai acum în campania electoralã. Rãspunsul lui Andrei Daniel a fost cã abia acum s-au gãsit si probele pentru acuzatiile aduse actualului primar.
Întâlnirea cu cei peste 40 de lideri de sindicat din sectiile de productie ale SC Rulmenti SA Bârlad si cu membri formatori de opinie din acelasi sindicat, a avut loc asearã, la orele 17.00, la restaurantul „Poienita”. Andrei Daniel si Nelu Vasilicã Maftei, ambii candidati, primul pentru primar al Bârladului, al doilea pentru presedintia CJ Vaslui, au fost primii candidati din aceastã campanie electoralã care au invitat la discutie sindicalistii. Andrei Daniel a expus pentru sindicalisti tot ce a putut el strânge ca dovezi, despre „gasca ce conduce Primãria Bârlad în frunte cu Constantin Constantinescu”. „Aici aveti dovada cum domnul consilier Costãchescu declarã cum duce spaga lui domnu’ Titi. Nu m-au lãsat sã o dau la televiziuni, dar acum populatia aflã adevãrul despre aceastã grupare infractionalã. Noi am sesizat presedintele tãrii, primul ministru Ponta, DNA, SRI, SIE, mass-media localã si nationalã, toate institutiile oficiale ale statului român”, a spus Andrei Daniel, prezentând înregistrarea prin care consilierul local Valeriu Costãchescu precizeazã cum se dã si cine, mai exact, a dat o spagã serioasã primarului Constantinescu. Toti sindicalistii rulmentisti prezenti au intrat în posesia unei mape care contine toate dovezile, plângerile multor oameni, CD-ul cu înregistrarea, etc.
Baia comunalã – o altã sugativã de bani publici pentru Titi si gasca lui
Andrei Daniel a prezentat si multe documente care atestã faptul cã, în 2004, Viorel Dumitrasc, administratorul SC Urbanproiect Bârlad si un cunoscut om de afaceri apropiat lui Titi Constantinescu, a solicitat CLM Bârlad sã i se permitã sã refacã imobilul Bãii Comunale din Bârlad, pe banii lui, urmând ca apoi sã-si recupereze investitia. Acum, dupã opt ani, acelasi Viorel Dumitrasc, face reabilitarea Bãii Comunale Bârlad, pe care îl transformã într-un Centru SPA, pe bani publici, împrumutati de la bancã de primãrie! „Existã documente la tot ce am spus eu, le aveti în mapã. Nu vã ascund cã functionarii Primãriei mã bombardeazã zilnic cu documente pe care mi le pun la dispozitie, pentru ca sã scape de omul acesta, care îi jigneste, îi umileste împreunã cu Solomon. Pe zeci de miliarde de lei Urbanproiect reface acum Baia comunalã, pe care în 2004 voia sã o facã gratuit! Acum împrumutul pe care l-au fãcut îl vom plãti noi, bârlãdenii, ca ei sã îsi umple buzunarele si sã îsi facã vile, iahturi, etc. Sunt disperati salariatii, sunt terorizati! Zi de zi îmi vin documente de n-am loc în birou unde sã le mai pun! Am obligatia sã aduc la cunostinta organelor competente când aud de asemenea fapte care se petrec cu banii publici” a spus Andrei Daniel.
Titi, nebunul cu acte în regulã!
Andrei Daniel a continuat seria dezvãluirilor. „Cu un tupeu nerusinat, acest primar (Titi Constantinescu – n.r.) cere spagã la oricine are nevoie de primãrie, domnule! Generalului Rotaru (gr. rezervã Neculai Rotaru – n.r.) i-a cerut 50 de milioane de lei spagã, sã dea la bisericã spagã si omul a dat, ce era sã facã? Aia nu e spagã, e o donatie, cicã! Dar dacã nu o fãcea, nu-i semna hârtiile, asa a spus omul într-o discutie mai amplã. Acum am sã vã dezvãlui o informatie super secretã, pentru cã acel document undeva existã si nu are cum sã dea înregistrarea înapoi. Credem cã în momentul de fatã dânsul (Titi Constantinescu – n.r.) are patalama la mânã de la un spital de nebuni din Iasi, prin care este certificat ca fiind nebun, ca sã nu poatã fi tras la rãspundere. Sper ca în perioada imediat urmãtoare sã intru în posesia acestei hârtii si dacã o voi avea, voi cere sã fie demis, pentru cã n-au ce cãuta nebunii cu patalama primari! Este realitate, vã spun! Vom face vineri, la orele 17.00, în fatã la <<Poienita>> un miting urmat apoi de un mars pânã la Primãria Bârlad, pentru a cere demisia acestui primar, dacã este nebun! Cine vrea, poate”, a spus Andrei Daniel.
Titi, spion SIE?
Andrei Daniel a mai prezentat si faptul cã a fost informat de Dumitru Tomescu, un liberal convins si directorul SC Paloda SA cã Titi (primarul Constantinescu) este informator SIE, datoritã faptului cã are o fiicã ce lucreazã la Banca Mondialã. „A venit la mine domnul Tomescu, un important liberal si sef la Paloda, care mi-a zis cã Titi este informator SIE si cã de aia nimeni nu-i face nimic, nu se iau dosarele la puricat, nu miscã nimeni nimic, fiind protejat de SIE (Servicul de Informatii Externe a României). Fiti atenti! El asa le spune oamenilor când se îmbatã! Cã este informator sau colaborator al SIE. Pentru cã fata lui lucreazã la Banca Mondialã, iar cei de la Banca Mondialã transmit prin ea informatii statului român. De aceea, toate dosarele lui, pentru cã are vreo zece dosare penale la DNA, plângeri depuse de domnul Bocan, fost angajat al Primãriei din 2008, iar Bocan n-a fost chemat niciodatã sã dea amãnunte! Nicãieri! A fost un blocaj total. Noi la Bârlad avem un singur reprezentant al SIE pe judetul Vaslui, domnul Cãtãlin Artene, sã vedem, poate stie dumnealui si ne rãspunde, poate l-a racolat el pe nea Titi sau fata lui! Astea sunt discutiile, domnule, si noi am fãcut hârtii oficiale, cãtre toate institutiile acestea SIE, SRI, Presedentie, ca sã ne spunã ei dacã este Titi colaborator sau nu al SIE. Eu cred însã cã este un mare mincinos! Creeazã un sistem mafiot, care sã instaureze frica printre oameni, împreunã cu gasca lui, Dumitrasc, Pascanu etc. Dupã 10 iunie iese tot la ivealã, vã promit eu!”, a spus Andrei Daniel.
„De ce ati tãcut pânã acum, domnule Andrei?”
Aceasta a fost singura întrebare adresatã lui Andrei Daniel de unul dintre invitatii sãi, un pensionar, fost sindicalist la SC Rulmenti Bârlad. „Titi are imaginea unui om gospodar, noi, oamenii de rând, asta vedem. Voi, care aveti alte informatii, de ce nu ati spus toate aceste lucruri pânã acum?”, a întrebat Vasilache, pensionarul. Rãspunsul lui Andrei Daniel a fost clar. „Vã spun, nu am avut aceste informatii pânã acum când m-am decis sã candidez la functia de primar. Au mai fost anumite discutii dar fãrã probe nu puteam sã prezentãm nimic, pentru cã semãna a bârfã. Acum la tot ce afirmãm avem probe! În momentul când m-am decis sã candidez, au venit cãtre mine oameni, foarte multi! Nu m-am asteptat! Au venit sã ajute orasul si pe noi toti, ca sã putem vedea cât si cum s-a furat la noi în oras, acolo unde eu m-am nãscut, si pentru asta vor plãti cu vârf si îndesat„ a încheiat Andrei Daniel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu