Live, din smârcurile Bârladului de secol XXI!

Barlad Online

Daniel Andrei, candidatul PP-DD la funcția de primar al Bârladului, a susținut încă o conferință de presă atipică. De această dată, locația aleasă a fost una dintre străzile neasfaltate din cartierul Deal II.
La sfârșitul săptămânii trecute, Daniel Andrei, candidatul PP-DD la fotoliul de primar al Bârladului, a susținut o nouă conferință de presă în maniera-i nonconformistă cu care ne-a obișnuit. Locația pe care cunoscutul om de afaceri a ales-o este una cât se poate de grăitoare pentru problemele grave cu care se confruntă Bârladului: cartierul Deal II. Mai
exact strada Dosoftei, una dintre arterele celui mai nou cartier bârlădean, care arată ca o uliță dintr-un sat uitat de Dumnezeu. O stradă care, la fiecare ploaie serioasă, se transformă în mocirlă. Așa își duc viața câteva mii de bârlădeni.
“Chiar astăzi, în ziarele locale, domnul primar Constantin Constantinescu a oferit interviuri în care a spus chestii de genul: «Iubesc Bârladul», «Primarul care îi ascultă pe bârlădeni!», «Pentru un oraș puternic» etc. Ei, ia uitați-vă, domnilor, ce fel de oraș puternic! Ia uitați-vă ce fel iubește domnul Constantinescu Bârladul! Dar ia uitați-vă ce spune la sfârșitul articolului, niște chestii foarte, foarte interesante: «Visul meu este ca Bârladul, sub aspect edilitar-gospodăresc, să ajungă un oraș cu apă, canalizare, străzi asfaltate și în zonele vitregite». Și vedeți ce-i în spatele meu, nu?! Domnul primar le cere votul acestor oameni care locuiesc aici, în aceste condiții mizere, pentru ca pe 10 iunie să-l aleagă pe el și echipa sa. Iarăși le promite, în mod mincinos, că el pune apă, că le face canalizare, că le asfaltează străzile etc. Ia să-l întrebați acum câți ani a fost aici? Acum patru ani sau acum opt ani? Sau n-a fost deloc, niciodată? Iată de ce avem nevoie de echipa PSD la primărie! Ca să mai stați așa, în condițiile astea, încă patru ani sau chiar opt ani!”, a declarat Daniel Andrei.
Omul de afaceri a atacat și cameleonismul de care a dat dovadă până acum actualul primar: “Mă refer mai ales la perioada în care Constantinescu s-a dezis de PSD și a început să aibă o atitudine servilă față de fosta guvernare PDL, în a cărei barcă se pregătea să sară cu arme și bagaje. Ulterior, tot din rațiuni personale (și nicidecum vizând interesele comunității), a revenit în tabăra pesedistă, pe care timp de câteva luni o atacase în fel și chip. Tocmai această inconsecvență din punct de vedere politic a actualului primar ar trebui sancționată așa cum trebuie de bârlădeni, care își pot rezerva dreptul de a nu mai vota un om care dă dovadă de cameleonism și traseism politic. Când ne spuneai adevărul, domnule Constantinescu? Atunci când spuneai despre pesediști că nu au făcut nimic pentru orașul ăsta sau acum, când îi ridici în slăvi și le ceri oamenilor să-i voteze?! Acum începi să-i pupi în fund pe ei deoarece ai nevoie de voturi! Domnule Constantinescu, iar vrei să vii să vinzi orașul ăsta, să vinzi bârlădenii?! Domnia sa minte și manipulează electoratul pentru a rămâne pe scaun sub orice formă!”
Andrei a readus în atenția opiniei publice un alt episod din aventura pedelistă pe care actualul primar a avut-o în vara anului trecut: “Să ne amintim dezvăluirile pe care însuși deputatul Adrian Solomon, cel care acum este șeful de campanie al lui Constantinescu, le-a făcut pentru a explica trădarea acestuia de la acea vreme. Este vorba despre o hotărâre de guvern în baza căreia Primăria Iana a putut achita către SC Construcții Consult SRL Bârlad (firmă controlată de Constantinescu) suma de 300.000 de lei. Banii reprezintă o restanță de plată către firma lui Constantinescu, care construise noul sediu al Primăriei Iana. De altfel, la acea vreme, Solomon a susținut că acesta a fost prețul trădării lui Constantinescu! Astfel de oameni nu au ce căuta în viața politică! Toată lumea știe că mai mare șpăgar ca Titi Constantinescu nu există în Bârladul ăsta. Eu personal cred că nici în județ. Culmea este că în statutul PSD scrie clar că asemenea persoane nu pot fi membre de partid. Oameni ca actualul primar și domnul Solomon ar trebui excluși din partid!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu