Profesionalism și determinare

Barlad Online


Acestea sunt caracteristicile principale ale echipei liberale conduse de avocatul Dumitru Boroș, care își propune să preia frâiele Bârladului în urma alegerilor din 10 iunie.
Într-o conferință de presă susținută acum câteva zile, senatorul PNL Cristian David a făcut o caracterizare elcoventă a echipei pe care liberalii bârlădeni o propun pentru Primăria Bârlad. Bineînțeles, este vorba despre avocatul Dumitru Boroș și echipa sa de candidați pentru Consiliul Local. Senatorul David a conturat, succint, calitățile acestei echipe care se dorește a fi pusă numai și numai în slujba bârlădenilor pentru următorii patru ani: profesionalism și determinare.
“Aceasta este soluția liberală pentru o dezvoltare reală a Bârladului. Bârladul are nevoie de o schimbare în bine, iar domnul avocat Boroș și echipa sa de consilieri sunt cei care pot transforma în mod pozitiv acest oraș. Principalele atuuri ale domnului avocat Boroș care îl recomandă pentru această funcție sunt integritatea morală și profesională de care a dat dovadă
de-a lungul carierei sale. În același timp, profesionalismul și determinarea cu care s-a implicat în rezolvarea diferitor probleme de pe agenda locală reprezintă iarăși un punct forte. Domnul avocat Boroș este pregătit, alături de echipa dumnealui, să se angajeze în interesul bârlădenilor și avem încredere că aceștia îi vor acorda voturile necesare”, a spus David.
Avocatul Boroș a abordat unul dintre cele mai delicate probleme cu care se confruntă Bârladul - apa potabilă: “Mă refer aici în primul la costul apei, care, după cum se știe, la Bârlad, este printre cele mai scumpe din țară. Noi, liberalii, avem soluțiile noastre pentru această problemă. În primul rând, infrastructura, rețeaua de aducțiune a apei din oraș trebuie reabilitată în întregime și de aceea proiectele care sunt în derulare trebuie să continue. Apoi, indicele de corecție care este perceput fiecărui bârlădean ar trebui să dispară. Bârlădenii își doresc să plătească în mod corect și real exact cantitatea de apă pe care au consumat-o și nu să achite facturi care sunt umflate, din cauza acestui indice de corecție. Apoi, iarăși este incorect faptul că pentru, să spunem, 10 mc de apă consumați de o familie, tot 10 mc sunt facturați la canal. E ca și cum toată apa care intră în casa unui om ajunge la canalizare. Ceea ce nu este real și corect”.
Un alt subiect extrem de fierbinte pentru bârlădeni este legat de apartamentele ANL. După cum se știe, la Bârlad cererea de astfel de locuințe este enormă în comparație cu o ofertă care, practic, nici nu există.
“Ar fi trebuit ca în momentul de față să mai avem la Bârlad un bloc cu 120 de locuințe. După cum se știe, nu s-a mai făcut nimic, deși la un moment chiar se organizase licitația de execuție și aveam și câștigător: o firmă din Bacău. Dar totul s-a oprit, fără nici o explicație. Este nedrept și insist să se întâmple așa ceva. Stă în puterea noastră să facem toate demersurile pentru ca Bârladul să beneficieze de încă un bloc ANL întrucât cererea este foarte mare. Apoi, primăria ar putea oferi loturi de teren tinerilor care doresc să-și construiască o casă și să-și întemeieze o familie. Iar terenuri sunt. Noi am identificat astfel de loturi de teren, la o primă vedere, undeva în zona Liceului “Mihai Eminescu”, dar și în partea de nord-vest a orașului”, a mai spus Boroș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu