O nouă dizertație marca Dan Puric

Barlad Online

Cunoscutul actor și regizor a revenit la Bârlad pentru a vorbi despre credință și dragoste.
Duminică seară, la Casa de Cultură “George Tutoveanu” s-au adunat aproximativ 500 de bârlădeni care au dorit să-l (re)vadă pe Dan Puric. Reputatul actor și regizor s-a întors în urbea noastră la două săptămâni de la primul contact cu publicul bârlădean. Ca și atunci, Dan Puric a răspuns invitației făcute de omul de afaceri Daniel Andrei, candidatul PP-DD la funcția de primar. Tema dizertației a fost alta decât cea susțintă la primul spectacol. Mai exact, de la pledoaria despre demnitate dezbătută în cadrul primei aparții, Dan Puric a vorbit depre credință și dragoste.
Timp de două ore, publicul spectator a râs și aplaudat, a sorbit cuvintele cineastului. Practic, a fost o lecție despre bun-simț, despre maniere, despre studiu, o invitație adresată tuturor de a nu mai fi superficiali și de a nu mai cădea în capcana “reziduurilor” televizate. Spectacolul s-a încheiat cu o sesiune de autografe.
“Am discutat cu domnul Dan Puric și am căzut de acord să continuăm colaborarea. Vom investi în cultura bârlădeană în următorii patru ani și dumnealui va veni cu spectacole de teatru, va aduce în Bârlad intelectuali și oameni de înaltă ținută”, ne-a declarat Daniel Andrei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu