Vasluienii dau buzna în primãrie, pe internet!

Barlad Online

RECLAMATII Din ce în ce mai multi vasluieni vasluieni aleg varianta on-line pentru a reclama diverse probleme la Primãria Vaslui. Cele mai multe nemultumiri înregistrate fac referire la blocarea diverselor tipuri de indemnizatie de care beneficiazã o parte din locuitorii orasului, datoratã faptului cã s-a depãsit termenul de platã al impozitelor si amenzilor.
Cele mai “piperate” mesaje pentru primarul Vasile Pavel vin din partea celor cãrora le-a fost opritã indemnizatia pentru cresterea copilului, primind, în schimb flori, felicitãri si urãri de o viatã mai bunã, din partea reprezentantilor Primãriei Vaslui. De asemenea, sunt si destul de multi vasluieni interesati de atribuirea terenurilor pentru tinerii fãrã locuintã. Unul dintre ei vrea sã afle dacã va apuca sã mai primeascã vreodatã o parcelã, tinând cont cã punctajul îl situeazã pe al 36-lea loc în clasamentul solicitantilor. Vasluienii sunt foarte interesati si de lucrãrile de modernizare a orasului, cerând în permanentã informatii despre mersul acestora. Unii întreabã, chiar, ce se întâmplã cu copacii din diverse zone si dacã vor fi îngropate cablurile de de la diversele retele. Reprezentantii primãriei care au în sarcinã monitorizarea mesajelor de la audientele on-line se strãduiesc sã dea rãspunsuri la toate întrebãrile, chiar dacã acestea nu sunt considerate multumitoare.
“Poate mã trezesc cu sechestru pe cãrucior”
“I-a fost suspendatã indemnizatia sotiei, pentru o restantã de 35 lei taxe si impozite, impozit auto pe numele meu, ultimul semestru, 2011; sunteti putin bolnavi?!? A doua zi, a primit flori de 1 Martie din partea primãriei, iar vã întreb: sunteti putin bolnavi? Nu prea am cuvinte, sunt foarte curios, florile sunt din grãdina primãriei sau a primarului? Ce sã fac? Sã vã înjur? Mai bine vã întreb frumos: sunteti putin bolnavi? Poate mã trezesc cu sechestru pe cãrucior, ãstia sunt în stare”, scrie un vasluian.
Primarul, invitat la o discutie liberã
“As vrea sã stiu dacã pot sã intru si eu în audientã la dl. primar pentru, pur si simplu, o discutie liberã. Adicã, motivul ar fi: vreau niste sfaturi de la dl. primar. Multumesc anticipat”.
Rufe întinse pe sãrmã ca în bazar
“Bunzã ziua, domnule primar, apreciez silinta dvs. De a da orasului o fatã cât mai elegantã…ce facem cu acest acest obicei urât, de a ne afisa în fata blocului toate rufele spãlate, pe sârme? (…) ne place tigãnia aceasta? E de prost gust si nu dã bine deloc pe lângã parcurile îngrijite si bãncile proaspãt vopsite!!!”
Asteaptã de câtiva ani desfiintarea unei bare de bãtut covoare
Un vasluian care locuieste la parterul unui bloc asteaptã din 2009 ca primãria sã desfiinteze o barã de bãtut covoare aflatã chiar lângã geamul locuintei sale. De câteva ori a primit rãspunsul cã cererea îi va fi înaintatã spre rezolvare, dar, la un interval de câteva luni bune, omul revenea cu solicitarea. “În acelasi loc sunt trei bare de scuturat covoare(…)spuneti cã ati încercat sã mã contactati, poate doar prin telepatie. V-ati spãlat pe mâini sugerând cã ati verificat situatia, ceea ce nu s-a întâmplat”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu