COMUNICAT DE PRESA

Barlad Online

Prim-vicepresedintele si purtãtorul de cuvânt PP-DD Vaslui anuntã cu pãrere de rãu cã Partidul Social Democrat (PSD) încearcã prin orice mijloace compromiterea mea ca politician si întârzierea candidaturii mele la Primãria Municipiului Bârlad.
Frica acestui partid de schimbare si modernizare a judetului i-a fãcut sã-l transforme în omul lor de casã chiar pe presedintele partidului PP-DD la nivel judetean în persoana domnului Viorel Istrate.
Acesta, coordonat de PSD, a încercat sã blocheze timp de douã zile plata cãtre furnizorii de materiale electorale, astfel încât sã pierdem startul campaniei. Demascarea acestuia a fost posibilã prin intermediul Mandatarului Financiar al partidului si a Secretarului Executiv Judetean, Podosu Stelian.
Solicit public, în numele membrilor si a simpatizantilor PP-DD, demisia de onoare a domnului Viorel Istrate.
Partidul Poporului Dan Diaconescu este un partid format din oameni onesti, curati sufleteste, ce nu doresc sã aibã printre ei astfel de persoane, cu atât mai putin sã îi conducã si sã îi reprezinte la nivel judetean.
Ca urmare a faptelor domnului Viorel Istrate de a compromite partidul, am solicitat secretarului general al partidului la nivel national, Liviu Neagu, doamnei presedinte Simona Man, cât si domnului Dan Diaconescu suspendarea din functia de presedinte si de membru de partid.
DATA 08/05/2012
Cu deosebita consideratie
Daniel Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu