COMUNICAT DE PRESA: Concursuri pentru dezvoltarea Bârladului

Barlad Online

Stimați cetățeni,
Am deplina convingere că împreună putem dezvolta și moderniza orașul Bârlad. Din acest motiv caut cele mai bune soluții, cele mai interesante idei și proiecte, care să ne confere siguranță, liniște și confort, acum și în viitor.

Având această motivație, voi organiza trei concursuri pentru toți bârlădenii care vor să mă ajute să facem din Bârlad un oraș european, de care să ne bucuram noi, parinții și copiii nostri. Concursurile se adresează tuturor cetățenilor, fără a exista o limită de vârstă. Perioada de desfășurare este 11 mai - 11 iunie. Toți caștigătorii vor fi anunțați pe data de 12 iunie.
Pentru primul concurs pune la bătaie o masina Hyundai. Toți cei care doresc să intre în concurs trebuie sa creeze un proiect de dezvoltare viabil, care să poata fi implemetat pe termen scurt. Câștigătorul concursului va fi ales în urma unei analize amănunțite a proiectului propus.
Premiile pentru cel de-al doilea concurs constă în 50 de telefoane mobile, 20 aparate foto, 10 biciclete si 20 MP3-uri. Toți cei care doresc să intre în posesia premiilor trebuie să prezinte o soluție eficientă pe termen mediu și lung, care să ii convingă pe tineri să iși continue viața în Bârlad, alături de familie și prieteni. Premiez cele mai inovatoare și eficiente propuneri.
În cadrul celui de-al treilea concurs ofer tuturor bârladenilor care doresc să participe activ la dezvoltarea orașului, prin idei și solutii utile, câte un iPad pe săptămână.
Pentru o bună desfășurare a acestor trei concursuri, vor fi amplasate urne în următoarele locații: Restaurantul Poienița, Grădina Publică, magazin Fuji Film, magazin Actual și Depozit angro de pe Str. Tecuciului, nr 6. Toate premiile vor fi acordate pe data de 12 iunie. Vă invit să vă implicați alături de mine pentru dezvoltarea orașului nostru.
Cu deosebită considerație, Andrei Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu