Producție în creștere la fabrica de rulmenti din Barlad

Barlad Online

Producția Rulmenți SA Bârlad a fost de 282 de milioane de lei în 2011, în creștere cu 20 la sută față de anul anterior.
Producția SC Rulmenți SA Bârlad, cel mai mare agent economic din județ, a fost de 282 de milioane de lei în 2011, în creștere cu 20% față de anul anterior, în condițiile în care aproape întreaga marfă a mers la export, pe piața americană.
După o perioadă de recesiune în 2009, SC Rulmenți SA Bârlad, al doilea producător de profil din România, înregistrează o nouă creștere a producției și, implicit, a cifrei de afaceri, pentru al doilea an consecutiv.
“Cu această creștere, ne-am încadrat în programul stabilit de patronat pe 2011, în condițiile în care 97% din producție a mers la
export, în special la partenerii din Statele Unite ale Americii. De fapt, de aici a venit și creșterea de 20%, având în vedere că piața asiatică și cea europeană au stagnat. Pentru acest an, ne-am propus o nouă creștere a producției, cu 10-15%, astfel încât să ajungem la o producție anuală de 100 de milioane de dolari”, a declarat directorul general al SC Rulmenți SA Bârlad, Corneliu Pricope. La ora actuală, fabrica bârlădeană de rulmenți are 2.360 de salariați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu