Bărbat din Bârlad OMORÂT de zăpada căzută de pe un magazin

Barlad Online

Un bărbat din Bârlad a murit, luni, după ce a fost lovit de o cantitate mare de zăpadă şi gheaţă căzută de pe acoperişul unui magazin. Bărbatul curăţa zăpada din faţa imobilului în momentul producerii incidentului, susţin poliţiştii care au început o anchetă în acest caz.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, citat de Mediafax, bărbatul era angajat al societăţii care deţine supermarket-ul din zona centrală a municipiului Bârlad, iar în momentul producerii incidentului el se afla în faţa imobilului, unde curăţa zăpada.

"Bărbatul efectua lucrări de deszăpezire în momentul în care o cantitate importantă de zăpadă amestecată cu zăpadă a căzut peste el de pe acoperişul magazinului, de la aproximativ 3,5 metri înălţime. În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând ca încadrarea faptei să se facă în funcţie de datele care se vor strânge la dosar. Desigur, se va lua în calcul şi varianta unui posibil accident de muncă, având în vedere că bărbatul era angajat al societăţii care deţine imobilul de unde a căzut acea cantitate de zăpadă şi gheaţă”, a declarat, luni, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Incidentul a avut loc într-o zonă centrală a oraşului, la un magazin cu două niveluri, după ce o cantitate mare de zăpadă şi gheaţă a căzut de pe acoperişul clădirii, lovind un bărbat.


Imediat după incident, bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în comă la Spitalul de Urgenţă din Bârlad, unde a murit la aproximativ o oră de la internare.

"Pacientul a fost internat în comă de gradul al doilea, având ruptură de ficat şi de plămâni. În aproximativ o oră de la internare a intrat în stop cardio-respirator din păcate neresuscitabil", a declarat directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

La rândul său, Daniel Ungureanu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Vaslui, a declarat că în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului bărbatul fusese scos de sub zăpadă de către trecători şi dus în incinta magazinului.


Cititorii Realitatea.net au trimis la adresa martorocular@realitatea.net mai multe fotografii şi filmări în care au surprins ţurţuri uriaşi care atârnă la etajele clădirilor din ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu