Constantinescu va candida pentru PSD

Barlad Online

constantinescu_titi.jpg
Miercuri seara, Consiliul Municipal al PSD Bârlad a confirmat cadidatura lui Constantin Constantinescu pentru un nou mandat de primar al orașului.
Timp de aproape o jumătate de an, Constantinescu i-a adus în pragul disperării pe colegii de partid prin atitudinea slugarnică față de cei din PDL. Amintim celebrul parteneriat Guvernul României - Primăria Bârlad, în baza căruia ar fi trebuit până acum să curgă numai lapte și miere prin orașul rulmenților. Totuși, pesediștii bârlădeni, în frunte cu deputatul Adrian Solomon, au decis să șteargă totul cu buretele și să-i mai dea o șansă lui Constantinescu.
“Consiliul Municipal a decis să anuleze toate hotărârile anterioare luate în toamna anului trecut. În același timp, cu unanimitate de voturi, domnul Constantinescu a fost confirmat candidatul nostru la alegerile locale din acest an. Și avem convingerea că vom câștiga din nou fotoliul de primar, precum și o majoritate lejeră în Consiliul Local”, ne-a declarat Solomon.
Cum lucrurile în sânul PSD Bârlad
s-au lămurit, urmează ca în zilele ce vor veni să se deruleze discuții la nivel de USL, cu partenerii de coaliție, liberalii, care l-au propus drept candidat pe Dumitru Boroș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu