Femeile pot fi cucerite în sase minute

Barlad Online

Femeile pot fi cucerite în sase minute

seductia0204.jpgJohn Handorf, un fost programator de calculatoare din Los Angeles, câstiga bani frumosi din sfaturi. Prin cursurile înregistrate pe casete video, Handorf încearca sa convinga barbatii ca nu exista femeie care sa rezite mai mult de sase minute avansurilor facute dupa "metoda" sa. În sprijinul afirmatiilor sale, americanul dezvaluie declaratiile barbatilor care au apelat la ajutorul lui, precum si al celor peste 250 de femei care au acceptat sa iasa cu el în cel mult sase minute dupa ce l-au cunoscut. Handorf le-a explicat ulterior "victimelor" sale ca gestul sau nu a avut decât un rol demonstrativ, majoritatea lor nereusind sa gaseasca explicatia la întrebarea: "Ce anume din comportamentul sau le-a sucit mintile?" Aceasta experienta de Casanova a fost împartita în patru sfaturi care, în opinia americanului, constituie singurele "ingrediente" pentru o viataamoroasa reusita.

1.Sosete si pantofi
Oricât ar parea de ciudat, Handorf este sigur ca sosetele si pantofii joaca un rol hotarâtor în începerea unei relatii. "Cred ca am încercat câteva zeci de perechi de sosete si pantofi în cursul experimentelor mele. Am observat ca, cu cât acestea sunt mai scumpe, cu atât mai mari sunt sansele ca femeile sa fie atrase de interlocutorul lor din primele secunde dupa ce s-au cunoscut", spune Handorf. Americanul explica acest lucru prin faptul ca, la început, femeile evita o privire directa asupra felului în care arata barbatul din fata lor si se marginesc sa priveasca chipurile, în pamânt. "De fapt ele se uita la pantofi si la sosete si trag concluziile de rigoare, fara sa-si dea seama. Aceste doua accesorii sunt un fel de amprenta a barbatului", sustine Handorf.

2.Mângâieri
"Desi suntem tentati sa credem ca a mângâia o femeie pe fata când o cunoastem de doar câteva clipe ar putea fi considerat un gest obraznic, aceasta este "secretul " oricarei relatii. Din experienta mea va spun ca, daca acest gest intervine în primul minut dupa ce am facut cunostinta cu o femeie, aceasta a devenit deja o potentiala iubita. O mângâiere usoara dovedeste ca barbatul este curajos si stapân pe situatie si are nevoie de cineva caruia sa-i arate tandrete si sensibilitate. Pe când intervievam femeile pe care le-am cucerit de-a lungul timpului, majoritatea mi-au spus ca au acceptat si o a doua întâlnire pentru a vedea cum este omul care a a avut curajul de a le mângâia la doar câteva secunde dupa ce le-a cunoscut. În plus, mi-au spus ca au simtit brusc un sentiment de încredere si afectiune", povesteste John Handorf.

3.Unghiile
Handorf este de parere ca unghiile curate si îngrijite ale barbatului sunt un fel de "emisari ai dragostei". "O femeie care vede ca potentialul iubit are unghiile aranjate se gândeste ca acesta este la fel de îngrijit în tot ceea ce face. Deci, nu va trebui sa faca ordine prin casa în urma lui si nici sa duca grija problemelor gospodaresti. În concluzie, nu este deloc un gest exagerat ca acela care vrea sa cucereasca o femeie sa-si puna degetele cât mai la vedere", explica fostul programator.

4.Banii
Chiar daca recunoaste ca nu este complet lipsit de importanta, situatia materiala a cuceritorului joaca un rol secundar. "Este clar ca nici o femeie nu va începe o relatie daca stie de la început ca cel din fata ei nu are mijloace materiale. Dar atunci când acest lucru este adevarat, barbatii trebuie sa-l mascheze cu grija. Iar când au bani, este bine ca, în primele sase minute, sa faca un gest oricât de minor prin care sa dovedeasca "potenta" financiara", afirma americanul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu