Barlad Online
In timpul sezonului rece imunitatea organismului scade si de aceea este important sa stim ce anume trebuie sa mancam pentru a ne feri de boli.
Asa ca, pentru ca multi medici sustin ca este mai bine sa ne protejam prin intermediul alimentatiei in loc sa folosim medicamente, va oferim o dieta plina de substante pe care le consumam in timpul zilelor de iarna si care ne vor feri de rele.
La micul dejun este indicat sa consumati din belsug cereale, alune, stafide, morcovi, telina, oua sau carne de pui fiarta sau la cuptor. Aceste alimente pot fi combinate in orice fel doriti si va vor aduce aportul de carbohidrati necesari pe parcursul intregii zile.
Inainte de micul dejun insa este indicat sa consumati fructe bogate in vitamina C, cum ar fi citricele de orice fel. Este important insa sa consumati fructele inainte de masa, pentru a va declansa metabolismul.
La pranz, care trebuie sa fie la maxim 5 ore de micul dejun, mancati alimente gatite. Stati departe de fast food! Bucataria romaneasca pune la dispozitie o serie de supe si ciorbe, acrite cu bors, care va vor da puterea necesara. Nu evitati sa consumati cu moderatie mezeluri autohtone, insa produse in casa, precum slanina afumata sau pastrama de pui.
Seara, pentru a va curata organisml, este indicat sa beti lichide fierbinti, de preferat ceaiuri sau supe de pui. Ceaiurile le puteti indulci cu miere si puteti consuma fara
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu