Ejaculare Precoce

Barlad Online

Cauze Ejaculare Precoce

Daca doresti sa rezisti mai mult in pat este foarte important sa cunosti cauzele principale ale ejacularii precoce. Printre aceste cauze se numara si cele care vor fi prezentate in continuare.

Cauza 1 - ejaculare precoce: Mama Natura

Adevarul crunt este ca noi am evoluat ca amanti foarte rapizi. Si nu este doar cazul nostru al oamenilor. Majoritatea mamiferelor nu rezista mai mult de 15 secunde intr-un act sexual, in timp ce media la barbati este situata intre 2 si 6 minute. Motivul aflat in spatele acestei rapiditati sta in faptul ca aceasta ajuta la procrearea sigura. Astfel, cu cat realizam ca nu suntem singurii afectati de aceasta problema cu atat ne va fi mai usor sa trecem peste ejacularea precoce.




Cauza 2 - ejaculare precoce: Masturbarea

Inca o cauza importanta a ejacularii precoce este masturbarea. Daca ne gandim serios la acest aspect, putem realiza ca are logica. Atunci cand te masturbezi, esti singur, si nu te concentrezi decat pe obtinerea orgasmului cat mai repede, neavand un motiv pentru prelungirea actului in sine. Desi senzatia este una placuta momentan, atunci cand vine vorba de o partida sexuala reala corpul tau nu va fi obisnuit cu presiunea, si astfel nu vei putea rezista atat cat ti-ai dori tu sau partenera ta, experimentand astfel ejacularea precoce.

Cauza 3 - ejaculare precoce: Prea mult, prea repede

Daca nu iti poti controla excitarea, te va controla ea pe tine. Cu alte cuvinte, daca atunci cand esti excitat incepi actul sexual imediat, fara preludiu, corpul tau poate intelege mesajul tau gresit si poate ceda inaintea ta, fapt ce duce la ejaculare precoce. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, si pentru ca ejacularea precoce sa nu aiba loc, este recomandat sa iei totul incet, pornind de la preludiul si pana la actul sexual in sine.

Cauza 4 - ejaculare precoce: Lipsa controlului mental

Ultima cauza principala a aparitiei ejacularii precoce este lipsa controlului mental, care consta in experimentarea de ganduri negative, temeri si diverse anxietati in timpul actului sexual, legate de actul sexual.

Daca singurul lucru la care te vei gandi atunci cand vei face sex va fi cat de mult vei rezista pana la orgasm, atunci nu-ti vei face decat rau, aceste ganduri reprezentand o capcana in care vei pica singur si sigur prada ejacularii precoce. In loc sa ai astfel de ganduri, ar trebui sa iti mentii o gandire pozitiva, sa ramai concentrat si increzator in propriile puteri si sa te axezi mai mult pe ceea ce conteaza cu adevarat: pe legatura creata intre tine si partenera si pe fericirea partenerei tale.

Acum dupa ce ai cunoscut care sunt cauzele principale ale ejacularii precoce poti spune ca ai facut primul pas in a rezista mai mult in pat si in a avea o viata sexuala mai satisfacatoare.
Video Ejacularea Precoce

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu