Julio Iglesias a cerut telemea si rosii romanesti

Barlad Online

Julio Iglesias a aterizat aseara la Bucuresti, unde sambata va concerta la Zone Arena.

Artistul a ales sa vina cu avionul privat, ajungand cu doua zile inainte de eveniment pentru a se bucura de viata de la noi, in special de mancarea bio romaneasca.

Mai exact, se pare ca i-ar fi fost dor de telemeaua si rosiile pur romanesti, informatie aflata de Music Channel de la surse apropiate artistului.

Spre uimirea organizatorilor, Julio nu este un artist pretentios iar cerintele sale au fost chiar modeste: nu a venit cu bodyguarzii personali, organizatorii alegand sa ii asigure insa paza prin profesionisti de la noi, iar toate cabinele trebuie sa aiba aer conditionat, oglinzi inalte, masa de machiaj cu oglinzi si lumina. In ceea ce priveste mancarea insa, cerintele se inaspresc, cu precizarea ca toate produsele trebuie sa fie bio.

Toate mesele trebuie sa respecte proportiile: 50% carne de vita, 25% carne de pui si 25% peste. In backstage sa se gaseasca fructe, cafea, ceai normal si herbal, lapte, Gatorade de portocale si apa Evian la temperatura camerei. A, si sa nu uitam, o bere Heineken!

Concertul lui Julio Iglesias va avea loc sambata, 30 iunie la Zone Arena, incepand cu ora 20.00. Intrarea la spectacol se va face incepand cu ora 17.00, prin Bd. Barbu Vacarescu. Cei care inca nu si-au achizitionat inca bilet o mai pot face prin intermediul magazinului BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.

Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, organizatorii au deschis un punct de vanzare de bilete si la Zone Arena! Acesta va fi deschis de joi de la pranz pana dupa terminarea concertului, sambata! Preturile biletelor vor ramane neschimbate.
           
Cei care nu pot ajunge in Bucuresti vor avea ocazia sa urmaresca inceputul concertului in direct pe Music Channel si H!T Music Channel.

Eveniment organizat de Project Event si sustinut de Music Channel si H!T Music Channel. Mai multe detalii legate de sederea lui Julio Iglesias in Romania puteti vedea astazi, la orele 15:30 si 17:30 la stirile Music Channel!

 Julio Iglesias a cerut telemea si rosii romanesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu