Două accidente într-o singură zi

Barlad Online

Ieri, în decurs de numai câteva ore, la Bârlad s-au petrecut două accidente rutiere, care, din păcate, s-au soldat și cu victime omenești.
Primul s-a produs în jurul orei 10, pe strada Nicolae Tonița. La volanul unui autoturism care rula pe această stradă se afla bârlădeanca Alina Bondrea, în vârstă de 33 de ani. La un moment dat, o bătrână de 64 de ani s-a angajat brusc în traversarea străzii fără să se asigure și prin loc nemarcat și nesemnalizat. Deși femeia de la volanul mașinii a încercat să evite coliziunea, acest lucru nu a ia fost posibil, iar bătrâna a fost accidentată. Ea a fost transportată imedat la Spitalul de urgență “Elena Beldiman” din Bârlad, unde a fost diagnosticată cu fractură la nivelul bazinului.
Cel de al doilea incident rutier s-a petrecut în jurul orei 12, la intersecția Bulevardului Republicii cu strada Mihail Kogăliceanu.
“Este vorba despre o tamponare între două autovehicule: un autobuz care asigură transportul în comun în oraș și un autoturism marca Renault. Autobuzul circula regulamentar și se îndrepta din direcția Rulmenți către Centrul Civic. În momentul în care a ajuns la intersecția cu pricina, de pe strada Mihail Kogălniceanu a ieșit mașina Renault, care a pătruns pe Bulevardul Republicii deși avea roșu la semafor”, ne-a declarat inspectorul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
Din fericire nu au existat victime, nici dintre ocupanții mașinii Renault și nici printre pasagerii din autobuz. În schimb, ambele autovehicule au suferit avarii. Șoferul care a provocat acidentul riscă să fie sancționat cu maxim opt puncte penalizare, ba chiar se poate alege și cu suspendarea dreptului de a conduce pe termen de 60 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu