Victor Ponta: Decizia CCR va fi respectată şi implementată în totalitate de către Guvern

Barlad Online

Premierul Victor Ponta a declarat luni că Executivul va respecta şi implementa în totalitate decizia Curţii Constituţionale a României (CCR) în ceea ce priveşte referendumul.
“Nu se pune problema de contestat, pentru că nu s-a luat nicio decizie. USL îşi va spune punctul de vedere, în vederea adoptării unei decizii de către CCR. Ceea ce eu pot să vă spun ca preşedinte USL şi prim-ministru este faptul că decizia Curţii Constituţionale va fi respectată şi implementată în totalitate de către Guvern”, a arătat Ponta.
El a mai spus că Parlamentul îşi va spune punctul de vedere în acest sens deoarece această instituţie l-a suspendat pe Traian Băsescu.
“Nu sunt preşedintele Camerei Deputaţilor, dar pot doar să vă spun că Parlamentul României este instituţia care, în mod constituţional, în baza prevederilor constituţionale, a luat decizia suspendării preşedintelui Traian Băsescu, aşa încât, în mod sigur, Parlamentul României, prin cei doi preşedinţi, Zgonea şi Filip, îşi va spune punctul de vedere”, a susţinut premierul.
AGERPRES.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu