Incident extrem de grav la Bârlad, în timpul unei conferinte de presã organizate în aer liber de Andrei Daniel, candidatul PP-DD la functia de primar al municipiului.

 Barlad Online

Incident extrem de grav la Bârlad, în timpul unei conferinte de presã organizate în aer liber de Andrei Daniel, candidatul PP-DD la functia de primar al municipiului. La un moment-dat, o masinã a trecut în vitezã pe strada aglomeratã si plinã apã, udându-i leoarcã pe candidat si ziaristi deopotrivã. Unul dintre jurnalisti a fost cât pe ce sã fie lovit de masina care, fãrã sã îsi încetineascã viteza, si-a continuat drumul.
Conferinta de presã si incidentul de rigoare au avut loc vineri, 25 mai, pe strada Parcul Libertãtii, o arterã neasfaltatã si plinã de apã, situatã foarte aproape de centrul orasului. Asa cum a obisnuit, Andrei a iesit din tipare, si-a luat un scaun, o pereche de cizme de cauciuc si, însotit de trei reprezentante ale Organizatiei de Tineret a PP-DD Bârlad, s-a asezat „confortabil“ în mijlocul bãltii. În timp ce vorbea despre o adresã trimisã la Primãrie prin care solicita sã i se permitã organizarea unui miting si care a primit un rãspuns negativ, la capãtul strãzii, a apãrut ca din senin, un autoturism. Soferul acestuia, netinând cont cã, atât pe trotuar, cât mai ales în apa de pe stradã se aflau oameni, reprezentant i ai presei, dar si alte persoane, a accelerat si a „mutat“ jumãtate din baltã pe participantii la conferintã. Unul din cameramani a scãpat ca prin urechile acului, doar norocul fãcând ca masina sã îl „rateze“ la milimetru. Evident, soferul nu a oprit, nu s-a uitat înapoi si si-a continuat cu vitezã deplasarea. „Iatã cum se face campanie la Bârlad! Chiar era nevoie de asa ceva? Pe cuvântul meu dacã mai înteleg ceva! Ce a însemnat asta? Nu se poate! Uitati în ce hal am ajuns în secolul XXI. Suntem în centrul Bârladului, într-un oras european, pe o stradã plinã de apã pe care mai trec si astfel de indivizi certati cu bunul simt. Imediat ce vom termina conferinta, îmi voi contacta avocatul iar lucrurile nu vor rãmâne asa“, a declarat Andrei Daniel, supãrat si ud leoarcã. Apoi, candidatul s-a schimbat de cãmasã, dupã care si-a continuat atacurile la adresa principalului contracandidat si a vorbit despre invitatia pe care a adresat-o tuturor partidelor politice din Bârlad ce au candidati înscrisi în cursa electoralã la o dezbatere în vederea dezvoltãrii orasului. „Ce a fãcut Titi în Bârlad? A pus flori. Uitati, mi-am pus si eu flori. Cât dureazã? În rest, nu a fãcut nimic! Sã-si dea demisia, sã plece de la Primãrie! Sã ne lase, asa nu se poate!“, a strigat, dintr-o portavoce, candidatul PP-DD. Andrei Daniel a vorbit despre rezultatele unor sondaje de opinie de datã recentã care îl dau ca principal „urmãritor“ al primarului în functie. Întâlnirea cu presa localã s-a terminat cu o plimbare pe jos pânã la sediul partidului. În tot acest timp, Andrei Daniel a discutat cu oamenii, le-a dat asigurãri cã va schimba radical fata orasului în cazul în care va fi ales si i-a îndemnat sã îi acorde încrederea pe 10 iunie. Ultimul sãu mesaj a fost „Votati Andrei Daniel primar! Votati schimbarea!“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu