Horia Brenciu, în deschiderea Zilelor Culturale

Barlad Online

Duminică s-a deschis cea de-a XXVII-a ediție a Zilelor Culturale Bârlădene. Cel mai așteptat moment al ediției a fost concertul susținut de Horia Brenciu & Orchestra.
Duminică seara, sute de bârlădeni s-au adunat în Piața Civică pentru a lua parte la cel mai așteptat moment din cadrul Zilelor Culturale Bârlădene, ediția 2012: concertul live susținut de Horia Brenciu & Orchestra. Deși publicul nu a fost atât de numeros ca la edițiile anterioare, cei care și-au făcut răbdare până în jurul orei 21, când a intrat pe scenă cunoscutul om de televiziune, au avut parte de un show incendiar.
În ciuda prognozelor emise de meteorologi, vremea a ținut cu organizatorii, chiar dacă norii de ploaie care au apărut desupra orașului chiar înainte de concert i-au fugărit pe mulți spectatori. Cei care au riscat să facă un duș rece au avut parte de un spectacol pe care nu-l vor putea uita. Timp de aproximativ două ore, cât a ținut concertul, oamenii au dansat și au cântat alături de artiști, au râs și au aplaudat glumele lui Horia. Atât Brenciu, cât și ceilalți soliști care l-au însoțit, au avut numeroase ieșiri de pe scenă și au transformat bazinul fântânii arteziene din fața primăriei într-un podium, pe care l-au folosit pentru a fi mai aproape de public. În repertoriu au avut cover-uri ale unor formații renumite, toate alese după stilul vedetei. Horia Brenciu și-a pus în evidență calitatea de om de spectacol dar, spre dezamăgirea multora, mai puțin pe calitățile vocale. Vedeta spectacolului a jucat rolul artistului “sabotat” de propria echipă. Ori de câte ori “intenționa” să câte, imediat intervenea un membru al orchestrei, care i-o lua înainte. După ce aceștia își susțineau recitalului, Brenciu îi “amenința”, în glumă, că îi va trimite să cânte cu Fuego sau cu Ștefan Bănică jr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu