Concursuri pentru dezvoltarea Bârladului

Barlad Online

Stimați cetățeni,
Am deplina convingere că împreună putem dezvolta și moderniza orașul Bârlad. Din acest motiv, caut cele mai bune soluții, cele mai interesante idei și proiecte, care să ne confere siguranță, liniște și confort, acum și în viitor. Având această motivație, voi organiza un concurs pentru toți bârlădenii care vor să mă ajute să facem din Barlad un oraș european, de care să ne bucurăm împreună cu părinții și copiii nostri. Concursurile se adresează tuturor cetățenilor, fără a exista o limită de vârstă. Perioada de desfășurare este 11 mai - 7 iunie. Puteti castiga 50 de telefoane mobile, 20 aparate foto, 20 MP3-uri, 10 biciclete sau MARELE PREMIU, o super mașină.
Toți cei care doresc să intre în concurs trebuie să creeze un proiect viabil, care să poată fi implementat pe termen mediu și lung. Câștigătorii vor fi aleși în urma unei analize amănunțite a proiectelor și vor fi anunțați pe data de 8 iunie.
Pentru o bună desfășurare a concursului, vor fi amplasate urne în următoarele locații: Restaurant Poienița din Gradina Publică, magazin Fuji Film, magazin Actual, sediul PP-DD și Depozit en-gross de pe Str. Tecuciului, nr 6. În cazul în care cererea va fi mare, vom amplasa urne în mai multe spații. Aveți posibilitatea de a completa pliantele pe care le care le găsiți în aceste locații sau puteți trimite propunerile pe adresa de e-mail compactusrom@yahoo.com.
Vă invit să vă implicați alături de mine pentru dezvoltarea orașului nostru. Astept cu mare interes ideile voastre atât pe termen scurt, cât și pe termen mediu și lung.
Cu deosebită considerație,
Andrei Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu