Epopeea blocului ANL de la Bârlad continuă

Barlad Online

Deputatul Adrian Solomon susține că în maxim un an și jumătate va fi dat în folosință un nou bloc ANL.
Epopeea noului bloc ANL de la Bârlad tinde să devină la fel de longevivă ca și cea a șoselei de centură. De ani buni se tot vorbește pe marginea acestui subiect, dar fără să se facă ceva concret. Mai nou, deputatul Adrian Solomon a dat asigurări că în maxim un an și jumătate la Bârlad se va da în folosință un nou bloc ANL.
Este vorba despre același bloc ANL care ar fi trebuit să fie deja construit în cartierul Bariera Puiești. Ințial s-a organizat chiar și licitația pentru execuția proiectului, însă ulterior, firma câștigătoare (din Bacău) a anunțat că se retrage pe motiv că ar fi sublicitat prea mult pentru acâștiga licitația și, astfel, nu poate să realizeze obiectivul.
Deputatul Solomon susține cu tărie că lucrurile s-au schimbat în privința acestui subiect: “Este un anangajament, nu o promisiune, pe care mi-l iau pe marginea acestui obiectiv important pentru tinerii bârlădeni, mai ales. Avem asigurări ferme că s-a reanalizat situația de la Bârlad și în scurt timp se va semna contractul de finanțare, deci vor fi alocate fondurile necesare. Prin urmare, în maxim un an și jumătate va fi dat în folosință acest bloc ANL”.
Noul bloc ANL va avea în componență 120 de unități locative și va costa aproximativ cinci milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu