Adrian Năstase a încercat SĂ SE SINUCIDĂ. Fostul premier s-a ÎMPUŞCAT în gât

Barlad Online

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, miercuri noapte, după ce poliţiştii au venit la locuinţa sa pentru a-l duce în arest, în urma condamnării la doi ani de închisoare cu executare. Fostul premier s-a împuşcat în zona gâtului. El a fost stransportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a intrat rapid în operaţie. La spital s-a deplasat şi premierul Victor Ponta, pentru a se interesa personal de starea fostului preşedinte al PSD.


Adrian Nastase s-a împuşcat în zona gâtului, în timp ce poliţiştii veniţi să-l ducă în arest se aflau în locuinţa sa din Zambaccian. Poliţiştii au ajuns la reşedinţa fostului premier în jurul orei 22.50, iar la aproximativ 20 de minute la aceeaşi adresă a sosit şi o ambulanţă. Personalul medical a intrat rapid în clădire, unde a rămas mai multe zeci de minute. În jurul orei 23.40, Adrian Năstase a fost scos din casă pe targă, având ochii închişi şi fiind acoperit cu o pătură albastră şi cu un fular în jurul gâtului. Surse medicale au dezvăluit că fostul premier s-a împuşcat în zona gâtului, chiar în faţa poliţiştilor. Potrivit Mediafax, Adrian Năstase le-a cerut permisiunea poliţiştilor să îşi ia nişte cărţi din biroul său. Apoi, fostul premier a profitat de moment şi ar fi încercat să se sinucidă cu un pistol. Unul dintre poliţişti a încercat să îl oprească, dar fostul premier s-a rănit în zona gâtului.
El a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde a fost stabilizat şi pregătit pentru operaţie.
Alis Grasu, şefa Ambulanţa Bucureşti, a declarat să starea lui Adrian Năstase este echilibrată hemodinamic şi respirator. "Ştiu de o plagă împuşcată, dar nu am alte amănunte de la echipaj".
În jurul orei 24.00, Victor Ponta a ajuns la Spitalul Floreasca.
La locuinţa lui Adrian Năstase din strada Zambaccian a sosit un echipaj de la Criminalistică pentru a face investigaţii în locul în care fostul premier a încercat să se sinucidă.


Sursa: Romania TV

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu