Aceeași echipă va guverna Bârladul

Barlad Online

Ieri, în prima ședință a noului CL Bârlad, a fost desemnat viceprimarul orașului: “fostul” Traian Petcu.
La Bârlad, pentru următorii patru ani, în fruntea primăriei vor fi aceleași persoane ca și în mandatul trecut: primarul Constantin Constantinescu și viceprimarul Traian Petcu. Ieri, în prima ședință a noului Consiliu Local (CL) Bârlad, “junele” Petcu a fost reales pentru încă un mandat de viceprimar, după ce cu o zi înainte a primit girul colegilor de la organizația locală a PSD.
Aceeași primă ședință a consemnat și prima luptă dintr-un război care s-a prefigurat încă din timpul campanie electorale. Cele două tabere sunt formate din consilierii PSD, pe de o parte, și PP-DD, de cealaltă parte. Toți cei 13 consilieri PSD s-au abținut atunci când a venit momentul pentru validarea celor trei mandate pe care PP-DD le-a obținut în urma turului de scrutin. Prin urmare, aceștia nu au fost validați. În tabăra celor de la PP-DD domnește o babilonie în toată regula. Până acum, lista consilierilor partidului a suferit atât de multe modificări, încât, la un moment dat, nimeni din PP-DD Bârlad nu ar fi putut spune cu certitudine cine anume va deține cele trei mandate de consilier municipal.
Ultima listă sună cam așa: Daniel Andrei, Mirabela Onel și Relu Bădărău. În cazul primului, lucrurile iarăși se complică: el a început campania pentru fotoliul de primar al Bârladului din partea PP-DD, pentru a o finaliza din postura de independent, dar susținut de PP-DD și personal de Dan Diaconescu. Prin urmare, cei de la PSD au atacat mandatul lui Daniel Andrei.
“Ultima decizie luată de conducerea organizației este ca mandatele de consilier municipal să fie deținute de următorii: domnul Daniel Andrei, subsemnata și domnul Relu Bădărău”, a fost declarația seacă obținută chiar de la șefa PP-DD Bârlad, Mirabela Onel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu