Sfaturi pentru bărbaţii care se confruntă cu ejacularea precoce

Barlad Online

Studii recente atestă faptul că cel puţin 10% din bărbaţii de pe mapamond se confruntă cu mecanismul ejaculării precoce. Bineînţeles că unii vor întreba ce înseamnă să ejaculezi precoce, iar răspunsul conţine mai multe variante, toate extrem de "scurte". Unii bărbaţi ejaculează în timpul preludiului, înainte de penetrare, alţii în timpul penetrării, iar alţii la scurt timp după aceasta (de la 2-3 minute la 5-6 minute).  Efectele negative ale ejaculării precoce nu sunt greu de intuit, deoarece această pierdere "rapidă", care poate apărea de mai multe ori într-o zi, poate conduce chiar în timp la tulburări psihice cum ar fi depresia, pierderea memoriei, devitalizare acută, lipsa poftei de viaţă şi chiar la impotenţă.
Cel mai important aspect în rezolvarea acestei probleme este conştientizarea faptului că ceea ce generează ejacularea prematură este o anumită stare care poate fi exprimată prin expresia: "mă simt agitat, nerăbdător". De altfel, această agitaţie şi nerăbdare este exact opusul a ce aşteaptă o femeie de la bărbatul iubit. Natura feminină are nevoie în primul rând de mângâiere, de căldură sufletească, are nevoie să simtă  calmul plin de afecţiune şi controlul specific naturii masculine.
La majoritatea bărbaţilor care au ejaculare precoce, marea problemă este… GRABA, urmată în ordine de lipsa încrederii în sine (cauzată de timiditate, teamă, anxietate), lipsa înţelegerii între iubiţi şi stres.  Pentru rezolvarea acestei probleme noi vă propunem o serie de metode, dintre care cea mai cunoscută este karezza, tehnică aplicabilă cu succes în etapele de început al continenţei sexuale.
Sfaturi
Dacă aveţi probleme cu autocontrolul în timpul actului sexual, renunţaţi complet la consumul de alcool, care este un afrodiziac dar de o calitate îndoielnică, deoarece reduce drastic rafinamentul şi valenţele afective ale actului amoros şi scade dramatic capacitatea de control al ejaculării. De altfel, băutorii de alcool (cu rare excepţii datorate unui fond nativ excepţional) sunt persoanele cu cele mai mari probleme de dinamică sexuală.
O altă metodă simplă şi eficientă de combatere a ejaculării precoce este folosirea prezervativului, care reduce stimularea sexuală cu până la 40-50%, făcând-u mult mai uşor de controlat de către bărbat. 

Tratament naturist al ejaculării precoce
Se recomandă administrarea  sublinguală, de patru ori pe zi, a unei linguriţe de pulbere din următorul amestec de plante: talpa gâştii, sunătoare, cardamon. Plantele se amestecă în proporţii egale. (Amestecul se ia sublingual, cu câteva picături de apă, se ţine cel puţin 20 min. după care se înghite cu apă) Tratamentul durează minim 6 luni, fiind mult potenţat de o alimentaţie lacto-vegetariană. 
Citiţi mai multe despre Karezza, o tehnică amoroasă care permite, printre altele, depăşirea ajaculării precoce...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu