Secretul buzei superioare

Barlad Online

Secretul buzei superioare

Când un barbat viril si continent saruta cu putere buza superioara a unei femei, acest act se numeste sarutul special al buzei superioare. În acest timp, drept replica, ea trebuie sa sarute în mod senzual buza lui inferioara.
KAMA SUTRA
seductia0004.jpgTratatele secrete tantrice atrag atentia asupra faptului ca buza superioara a femeii este una dintre zonele cele mai erogene ale corpului ei. Ele explica aceasta sensibilitate deosebita prin existenta unui canal subtil (NADI) ce face legatura între bolta palatala, buza superioara si clitorisul ei, cunoscut uneori sub denumirea de Canalul Spiralat al Întelepciunii, denumire care este datorata formei sale de scoica, în special la capatul inferior. Multe texte sugereaza ca sarutul intens si senzual al buzei superioare si chiar amorul oral creeaza în scurt timp un circuit de rezonanta cu totul special prin care circula energia subtila.

Atât KAMA SUTRA, cât si ANANGA RANGA fac anumite referiri la sarutul buzei superioare. Un barbat viril si continent poate stimula buza superioara a unei femei muscând-o usor cu dintii si sugând-o în timp ce ea se joaca cu buza lui inferioara folosindu-si la rândul ei dintii si limba. Daca muscaturile usoare si profund senzuale sunt controlate cu atentie pentru a crea valuri coplesitoare de placere si nu suferinta, aceasta practica amoroasa poate fi extrem de stimulatoare pentru ambii iubiti.

Apasarea japoneza cu degetele (SHIATSU), care urmareste trezirea anumitor puncte focare de corespondenta cu anumite sfere de energie din MACROCOSMOS, pentru vitalizarea, relaxarea si înfrumusetarea trupului, coreleaza zona buzei superioare cu regiunile sexuala si digestiva. Masajul atent si sistematic al buzei superioare deblocheaza si elibereaza energia sexuala si amplifica trairile sexuale.

O traditie indiana antica indica sa se foloseasca un amestec al unei cantitati mici de praf foarte fin de aur cu putina miere care trebuie sa fie aplicat atât pe limba cât si pe buza superioara a copiilor noi-nascuti. Aceasta practica este în special realizata în cazul fetitelor deoarece se considera ca ea le va conferi prosperitate si totodata le va mari frumusetea si senzualitatea. Textele de medicina indiana (AYURVEDA) declara la rândul lor ca aurul si mierea combinate în mod armonios stimuleaza creativitatea.

Când femeia este deja plina de dorinta ea trebuie sa ia în mod tandru buza inferioara a barbatului iubit între dinti pentru a i-o musca si masa usor. Atunci, el trebuie sa realizeze acelasi lucru cu buza ei superioara având grija sa o maseze si sa o suga cu tandrete. Procedând astfel ambii iubiti vor deveni extrem de excitati sexual, iar pasiunea lor crescânda va determina amplificarea extraordinara a energiei lor amoroase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu