Cateva sfaturi care te vor ajuta sa cuceresti orice femeie

Barlad Online

Femeile sunt creaturi complicate. Intimideaza, total neintentionat, barbatii care incearca sa fie cum considera ele ca doresc sa fie. Eu consider ca fiecare barbat are ce-i trebuie sa fie irezistibil pentru femei – indiferent de varsta, situatie materiala sau experienta. In acest ghid, va voi confesa cateva din cele mai ascunse tactici ale femeilor. Va voi arata cum ne manipuleaza pe noi barbatii, cum le putetem manipula si ce putem face ca sa o capatam pe femeia visurilor – ori pentru o noapte, ori pentru toata viata.

Femeile domina la inceput de relatie doar din simplul fapt ca barbatii sunt cei care, in mod traditional, trebuie sa invite in oras, la intalnire.Trebuie sa le impresionam, sa ne facem curaj sa le invitam, sa le platim consumatia si sa le tentam sa ne dea ceea ce vrem.

Burlacul intampina, prea des, o problema in abordarea femeii, ca sa numai vorbim de o eventuala intalnire. Formula succesului este extrem de simpla. Femeile nu vor decat un lucru – PE TINE CA BARBAT!

Vor barbati care stiu cine sunt si care au incredere ca se vor simtii atrase de ei. Vor sa treaca peste acel prim contact la fel de repede pe cat o facem si noi, iar cand dau de barbatul pe care il cauta, se predau controlului lor.

Nu te mai gandi la tot ce-ai auzit – o femeie vrea doar sa fie coplesita, lucru pe care il poate face orice barbat.

Daca nu pari foarte increzator in fortele proprii, iti voi arata eu cum sa faci sa pari. Multi barbati gresesc atunci cand confunda increderea cu aroganta – lucru care respinge multe femei.

Hugh Hefner are parte de zeci de femei superbe la petrecerile pe care le organizeaza – chiar daca un tanar actor sexy de la Hollywood este la doar cativa pasi de el. Cum capata Hugh atata atentie?

Nu e vorba de cum arata sau cati bani are. E vorba de imaginea sa de autoritate fata de invitatii lui. Cand intra intr-o camera, degaja incredere. Nu, nu trebuie sa lansezi un imperiu pornografic pentru a putea primi aceeasi atentie.

Femeile sunt interesate mai ales de comportament, determinare si spirit, si nu de bani sau masini. Este extrem de atractiv sa vezi cum un barbat isi duce la capat un scop – aici poate fi vorba si de ele!

Daca ti-ai facut griji vreodata ca nu arati prea bine, ca n-ai destui bani sau ca nu esti destul de “priceput” pentru a aborda o femeie cu incredere, vom schimba imediat aceasta gandire. A venit vremea sa nu te mai gandesti la defectele tale si sa incepi sa dai ce ai mai bun sexului opus. Daca iti schimbi parerea despre tine, si ele si-o vor schimba.

Nu te mai indoi de tine si nu mai fi timid cand comunici cu o femeie. Femeile au nevoie de barbati puternici, dar nu neaparat din punct devedere fizic.

Puterea e de mai multe feluri. Daca vei avea mai multa incredere in tine, vei face ravagii in randurile femeilor.

Cand o femeie pune ochii pe tine, apar si altele care fac la fel.

Trebuie sa recunosc ca unele din secretele ce le voi divulga aici sunt “murdare”. Sunt trucuri pe care femeile le folosesc ca sa testeze cat suntem de barbati, dar va voi da sfaturi despre cum puteti sa le cuceriti fara probleme.

De asemenea, va voi dispune punctele vulnerabile pe care le are o femeie. Aveti la dispozitie strategii pe care le puteti folosi pentru a le testa rezistenta si, eventual, pentru a le face sa cada prada carismei voastre.

Nu este greu sa inveti cum sa abordezi si sa seduci o femeie. Pana acum, ori barbatii au incercat sa ii invete pe alti barbati despre femei, ori femeile le-au comunicat femeilor “regulile” dupa care trebuie jucat pentru a putea tine de un barbat. Aceste femei, luati aminte, sunt acum divortate.

Pentru inceput, iti vom schimba modul in care te privesti.

Daca ai o viziune negativa despre viata si dragoste, creezi, automat, o bariera intre tine si femeile singure din lume. Adopta o atitudine pozitiva pentru a putea avea cat mai multe optiuni.

Nu iti voi spune sa te multumesti cu o femeie care are si ea defecte multe. E cazul sa atragi femei inteligente, frumoase si care sunt interesate in cunoasterea ta – a barbatului care intelege femeia atat pe dinauntru, cat si pe dinafara.

Motivul pentru care incerci, momentan, sa-ti dai seama de ce esti singur poate fi unul dintr-o mie. Poate ca tocmai ai terminat o relatie lunga in care ai fost implicat si ca nu stii care sunt “ritualurile” actuale. Sau poate ca ai fost singur pentru o lunga perioada de timp si esti frustrat pentru ca nu stii cum sa joci si sa castigi. Oricare ar fi, de indata ce vei emana incredere in cine esti si ce vrei, vei avea parte de extrem de multe femei.

Nu exista nici o persoana pe planeta, indiferent de sex, care este 100% multumita de ce vede in oglinda. Chiar si barbatii model au zile in care nu le sta parul bine sau cand nu le place ceva la corpul lor.

Appeal-ul trebuie dezvoltat – indiferent de cat de bine arati sau cat de bun te consideri pentru o femeie. Daca esti ca majoritatea burlacilor, iti pui la indoiala appeal-ul de fiecare data cand iesi in oras – fie ca o faci cu prietenii sau cu ocazia unei intalniri. Cand iti faci griji multe, iti vei inhiba increderea si iti vei stirbi singur imaginea buna pe care o aveai.

Femeile nu se uita la muschi sau daca avem par in cap. Nu le deranjeaza daca nu purtam un costum scump. Le pasa, insa, de cata mandrie avem –indiferent de cine suntem sau ce putem face.

Cand un barbat intra in camera, femeia il citeste pe loc. Nu ma refer la muschi sau la grosimea portofelului. Vor sa vada daca esti un indrumator sau un indrumat. Nu le atrage deloc un barbat care se ascunde, timid, in spatele prietenului sau, fiindu-i frica de privirile sau atentia unei femei.

Va intimideaza ca sunteti chel atunci cand sunteti in prezenta unei femei? Femeilor nu le pasa daca avem par sau nu. Multi barbati sexi sunt chei. Chiar nu are relevanta.

Sfat: Nu te mai gandi la ce nu ii place unei femei. Fiecare barbat are potential.

Cea mai mare greseala pe care o poti face este sa te prefaci ca ai mai mult par, aranjandu-ti suvitele astfel incat sa-ti acopere chelia. Daca faci asta, arati femeilor ca sti de acest defect si ca te deranjeaza, iar asta le va deranja pe ele.

In schimb, tundeti-l pe tot sau prefate ca nu ti-ai dat seama ca a inceput sa iti cada parul. Daca arati cu degetul, lumea se uita. Daca nu,chiar nu pasa nici unei femei cat nu ii pasa ce culoare au pantofii tai. Crede-ma!

Gandeste-te cat ti-a luat sa te aranjezi pentru o iesire in oras in comparatie cu cat i-a luat fetei dragute care sta la bar. Cine ar trebui sa se teama? A investit foarte mult timp si bani in unghii, par, rochie si pantofi – merita? Va prinde un barbat sau si-a dat cu prea mult rimmel?

Asta ii trece prin cap exact in momentul in care tu iti faci griji daca arati bine sau nu. Este datoria ei sa se aranjeze astfel incat sa le placa barbatilor, deci ea este cea care duce greul.

Atata timp cat esti curat si arati decent, ele se vor multumi. Am vazut prea multi barbati care ori s-au imbracat in haine murdare, ori nu au facut un dus inainte de a merge la intalnire.

Sfat: 

Fa dus, barbiereste-te si incearca sa arati femeilor ca iti pasa de tine – si de ce cred ele despre tine. O idee exceptionala este sa folosesti niste feromoni, ajuta la incredere, iar studiile au demonstrat ca functioneaza foarte bine.

Si ca veni vorba, intotdeauna cand vrei sa gasesti o femeie, barbiereste-te. Femeile inteleg ca vrei sa dovedesti ca poti sa ai o barba, dar asta nu atrage deloc o femeie. Daca ai un cioc asa cum avea Don Quijote, nu fii socat –92 % dintre femei considera ca barbatii care sunt barbieriti sunt mai sexi.

Nu numai ca nu le pare estetic, dar le inteapa cand le sarutam. In concluzie, da-ti-o jos sau iti vei pierde toate optiunile. Unele femei trec cu vederea in prima faza, dar va incepe, la un moment dat, sa iti ceara sa te barbieresti.

Le place parul facial doar cand vine vorba de efectul diminetii de a doua zi sau de o intalnire nocturna – e de preferat sa fii barbieritTine minte: mustatile sunt oribile. Erau la moda in anii ’70, dar le-a trecut timpul. Uita de ele.

O imagine noua nu numai ca iti va da mai multa incredere, ci va trimite si un mesaj femeilor prin care le comunici ca stii ce vor si ca vrei sa le dai ce vor.

Cand te-ai tuns ultima oara intr-un alt stil? Nu te mai duce la frizeria de la colt, du-te la un coafor unde sa-ti zica o femeie specializata cum e bine sa arati. Daca nu-ti place, va creste si te vei tunde, dar incearca ceva nou.

Cum arata garderoba ta? Chiar daca nu haina face pe om, ele spun multe despre cat de matur esti. Exista doua feluri de tipi singuri – baietii si barbatii. Chiar daca au aceeasi varsta, unul poarta pantaloni largi si tricou, iar celalalt camasa si pantaloni de stofa.

Daca a trecut o vreme de cand te-ai uitat la garderoba ta, poti incepe acuma sa faci curat in ea. Iti mai cumpara mama ta haine cu anumite ocazii? Nu are nimic, atata timp cat stie ce sa-ti cumpere. Nu conteaza pretul, ci stilul. 

Sfat: Schimba-ti look-uk. Cauta un magazin de barbati si uita-te ce se poarta casual – sau uita-te la ce poarta alti tipi in oras.

Cand nu stii daca arati bine, concentreaza-te la cum arata ea. Nu numai ca vei scapa de presiune, dar ii va place si mai tare de tine cand ii vei spune ca este superba in comparatie cu toate celelalte femei din incapere.

Femeile sunt foarte orgolioase. Faceti-le complimente despre cum arata si nu numai ca ne vom simti noi barbatii mai bine, ci le vom da ceea ce vor: atentie timp de toata seara.

Cu cate femei ai vrut sa fii, iar ele te-au transformat in “Prietenul” lor? Intotdeauna se intampla, iar cu cat incerci mai tare sa le seduci, cu atat mai tare te resping.

Daca astepti ziua fermecata cand te vei trezi un armasar superb si fara pic de probleme cu femeile, opreste-te! Nu merge asa. Trebuie sa muncesti ca sa ajungi in acest stadiu – nimic nu vine de la sine.

Daca te consideri genul de barbat care are propriul sau stil, cand zic stil nu ma refer numai la vestimentatie, ci si atitudine, spune-mi cum reactionezi in preajma unei femei? De aici vom deduce daca vei ajunge prieten sau iubit.

Sfat: Concentreaza-te pe ce iti place din ce vezi in oglinda, nu pe ce are nevoie de imbunatatiri. Increderea ta va atrage toate femeile.

Unii barbati se plang ca daca sunt “baieti buni” nu reusesc nimic cu femeile. Asa este. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa devenim toti niste dobitoci. Trebuie doar sa ne dam seama ca daca suntem buni la suflet si o aratam, nu vom atrage nici o femeie. Trebuie sa acoperim acel suflet bun cu ce cauta ea – romantism, entuziasm sau distractie!

Nu renunta la sufletul tau din cauza ca n-a functionat in trecut. Trebuie,doar, sa-ti schimbi perceptia cu privire la ce vrea o femeie – si sa incerci sa ii dai ce vrea.

Poate ideea aceasta te deranjeaza. La inceput ti se va parea ca te minti singur. Dar gandeste-te asa – ai sta si te-ai scarpina pe spate sau ai ragai intr-o biserica sau la un interviu de angajare? Sper ca nu!

Intalnirile nu difera – inainteaza cu incredere pentru a avea rezultate, exact ca in cazul unui interviu. La biserica te porti cuviincios pentru ca asa trebuie. Daca iti inhibi adevaratul comportament cu unele ocazii nu inseamna ca esti manipulat, ci ca devii un candidat bun pentru iubire.

Femeile sunt obisnuite sa fie atractive. Fie ca se machiaza sau isi pun un sutien cu push-up pentru a-si evidentia decolteul, e tot una pentru ele.

Atat femeile cat si barbatii se plang ca nu-si gasesc o persoana care sa merite si ca s-au saturat de “scena persoanelor singure”. Aceasta scena este peste tot in jur! Nu se refera numai la un loc dintr-un club unde – sa recunoastem – multi oameni se simt prost. Daca nu poti sa dansezi, automat nu ai cu ce sa incepi (“Dansezi?”).

Cu toate acestea, singuraticii se duc in cluburi atunci cand isi doresc sa“agate”. Problema este fie ca nu stii sa dansezi, fie ca nu stii sa dansezi,dar nu ti-e rusine, fie ca ai multi prieteni care te acompaniaza, iar tu nu te simti prost stand acolo.

Exista milioane de persoane singure – atat de sex feminin, cat si de sex masculin. Nu exista riscul de a ramane singur pe viata – trebuie doar sa incepi sa cauti mai mult si mai bine.

Sfat: Cauta dragostea oriunde, nu doar in locuri traditionale pentru singuratici. Femeia visurilor tale poate fi la coada la banca in spatele tau sau la acelasi raion de la supermarket ca tine.

Poate ca un bar sau un club nu este la fel de intimidant cand cauti o femeie. Uneori, muzica ajuta pentru ca ridica toata presiunea care vine odata cu o eventuala conversatie si cum trebuie intretinuta.

Totusi, multi cred ca barul este un loc pentru singuratici, iar daca tu esti unul dintre ei, inseamna ca trebuie sa cauti dragostea altundeva! Un loc bun in care poti cunoaste femei este la sala de forta.

La sala vei cunoaste femei care au foarte mare grija de ele si care vor aprecia ca si tu ai. Daca mergi zilnic, la aceeasi ora, le asiguri pe femei ca iti mentii programul si le incurajezi sa se loveasca de tine “din greseala”. Si te asigur ca se vor lovi de tine "din greseala".

Romantele de la locul de munca incep sa se inmulteasca, lucru care nu mira pe nimeni – ne petrecem mai mult timp la munca decat distrandu-ne. Unele companii au reguli cand vine vorba de astfel de interactiuni, dar tot este un loc bun in care poti exersa flirtul.

Cand ajungi, zilnic, la birou, fa-o cu zambetul pe buze. Intreab-o pe fata de la receptie cum face de se mentine atat de frumoasa. Nu conteaza daca este frumoasa sau nu – poti fi sigur ca va vorbi de cat de dragut esti cu celelalte femei (intelegi ideea).

Sfat: Incearca sa te distrezi cu cei de la serviciu. Nu trebuie sa te nasti cu simtul umorului, trebuie sa ti-l construiesti!

Cand a fost ultima oara cand ai pierdut mult timp la cumparaturile casnice? In revistele pentru femei scrie clar ca femeile sa fie cu ochii in patru dupa burlaci care isi fac singuri cumparaturile. De ce crezi ca multe femei se duc la magazin machiate?

Se intreaba daca barbatul de langa ele care se uita la nectarine le-ar putea cere sfatul in alegerea unui vin bun sau daca le-ar putea invita la o intalnire.

Ai vreun Starbucks pe langa tine? Si daca nu ai, tot trebuie sa existe o cafenea unde stau singuratici care sunt dornici sa cunoasca. Aici poti cunoaste femei, in cazul in care preferi o atmosfera mai linistita.

Unele librarii au si cafenele incorporate. De obicei, aceste locuri se umplu cu persoane singure in noptile de weekend. Unele femei se satura sa tot mearga in baruri si prefera sa stea acasa, in pat, si sa citeasca o carte. Daca iti joci bine cartile, poti sa ajungi si tu sa stai la ea acasa, in pat.

Nu rata ocazia de a vedea cate persoane singure ai in jur. Oriunde te uiti:la biserica, la sala, la spectacole in aer liber, in parcuri. In parcuri sigur vei gasi cel putin o femeie care isi doreste dragoste atunci, pe loc.

Femeile sunt in cautarea lui Fat-Frumos. Oricand ai ocazia sa ajuti ofemeie, nu te sinchisi!

Observatie: Chiar daca nu este vorba de o femeie care te intereseaza, poti fi sigur ca si altele se uita la ce faci.

Exemplu: Un barbat beat incearca sa se dea la o femeie intr-un club, du-te si spune-i “Hai sor’mea la dans!”

In acest fel, celalalt barbat nu va incepe sa faca scandal ca i-ai calcat teritoriul (pentru ca esti presupusul frate), iar femeia va veni imediat pentru ca ai interactionat cu ea la nivel inofensiv.

Nu poti sa iti dai seama de cate ori femeile se prefac ca strainul din dreapta lor de la bar este fratele/tatal/unchiul etc. pe care nu l-a mai vazut de mult doar pentru a scapa dintr-o situatie. Crede-ma, asa fac.

Sfat: Daca salvezi o femeie, fii sigur ca o vei cuceri. Fie ca e vorba de alt barbat sau de o situatie jenanta, fa ceva si salveaza-i ziua, iar ca rasplata, vei fi in gratiile ei. ;)

Te avantajeaza si iesirile cu membri ai familiei sau prietene de sex feminin care sunt cam de varsta ta. De ce?

Femeile vor barbati care sunt agreati de alte femei. Vor sa stie daca ai o relatie buna cu mama ta, daca sora ta este protectoare cu tine din cauza ca o alta femeie ti-a frant inima sau daca inca esti prieten cu cele de care te-ai despartit – pentru ca spun multe despre tine.

Le place daca iti trimiti sora sa le invite la dans pentru tine, eu stiu asta foarte bine, pentru ca am crescut intre doua fete. E dragut sa fi un pic timid, iar daca faci asta, le arati ca esti vulnerabil. Nu intotdeauna calea directa de abordare este cea mai eficienta!

Inainte de a te baga in seama cu o femeie, nu te holba la ea, pentru ca exista sansa sa te prinda si sa creada ca esti ciudat inca dinainte ca tu sa spui ceva. In schimb, poti sa te uiti din cand in cand sa te asiguri ca nu e cu nimeni si, eventual, sa ii spui ceva pentru a incepe o conversatie.

Nu ii vorbi despre vreme si nu o intreba ce zodie este. Femeilor nu le plac replicile de agatat – chiar si cele mai dragute, care spun ca le-a durut cand au cazut din Rai, dau gres.

Daca trebuie, prefa-te ca ii faci un favor. Ea sta degeaba si asteapta sa fie abordata de un barbat pentru ca ii este rusine sa inceapa ea o discutie cu un barbat. Daca poti cumva sa ii atragi atentia, fa-o fara ezitari. De exemplulas-o pe ea sa cumpere ceva de la bar inaintea ta si scoate-i un pic in evidenta ca ai facut asta, dar nu prea mult si nu in sensul negativ.

Atentie: Prima intalnire intotdeauna este foarte solicitanta. Pana incepe increderea sa creasca, iti vei face griji ca sentimentele nu sunt reciproce. Tocmai de aceea trebuie sa ii arati unei femei, intai si intai, cum esti ca prieten sau ca si cunostinta, si nu ca iubit de termen lung.





Femeile se simt, uneori, atrase de faptul ca un barbat este atat deemotionat ca se incurca atunci cand face cunostinta. Daca gresesti, nu teteme. Razi cu ea si totul va fi bine.

Ar trebui sa sti ca femeile nu ii vor suavi pe barbati atunci cand le abordeaza. Nu vor sa auda 20 de replici proaste pe care le-au mai folosit alti barbati in trecut.

In schimb, incearca sa incorporezi umorul si sa te folosesti de ce se intampla in jur pentru a face primul pas. Nu fii sarcastic pentru ca poatesa interpreteze gresit. Inainte sa te duci la ea, trebuie sa stii ca s-ar putea sa nu ii placa ce ai de oferit.

Poate ca te duci la ea exact dupa ce s-a certat cu proaspatul ei fost-iubit sau dupa ce un barbat de care era ea interesata a refuzat-o.

Sfat: Cand femeile se enerveaza pe un barbat, se enerveaza pe toti, nu doar pe unu. Chiar si atunci exista o solutie. Incearca sa admiti ca barbatii sunt niste gunoaie, dar ca mama ta te-a crescut sa fii altfel, si intreab-o daca nu te lasa sa ii dovedesti.

Umorul – nu exersat, ci cel natural, este cea mai atragatoare calitate pecare o poate poseda un barbat. De fapt, potrivit unui sondaj de opinie,atat barbatii cat si femeile au calificat simtul umorului drept prima calitate pe care o vor la o persoana de sex opus.

Femeile si motivele. Cel mai greu lucru pentru un barbat este sa inteleaga ce motive are o femeie, dar femeia ii ofera destule indicii daca le cauti. Orice, de la limbajul trupului, la intrebarile pe care ni le pun reprezinta un indiciu care ne ajuta sa aflam ce urmaresc ele.

Atentie: Pentru unele femei, conteaza banii. Daca gasesti o materialista, va vrea sa ii platesti tot, fara sa se ofere sa impartiti nota 50/50.Daca te intreaba in ce domeniu lucrezi sau ce masina ai poti fi sigur ca vrea sa vada cati bani ai.

Unele femei vor doar sex. Da, exista si femei care cauta doar aventuri nocturne. In zilele noastre, nimic nu-i mai impune unei femei sa ramana cu un barbat mai mult de o noapte.

Femeile care nu sunt pudice vor fi mai agresive in public. Fie ca vor dansa mai lasciv, fie ca isi vor dezvalui anumite parti ale corpului intentionat sau ca vor folosi flirturi mai directe, ele nu se vor multumi cu putin.

Chiar si cele timide isi doresc uneori sa fie seduse de un barbat pentru o singura partida de sex. Chiar daca ziua par doar niste fete care se duc la biblioteca si citesc, noaptea isi amintesc ce au citit in romanele de dragoste si isi dau seama ca vor de la un barbat exact ce scria in acele carti.

Intotdeauna pune-i o intrebare pentru fiecare intrebare pe care ti-o pune. Acest lucru ii arata ca nu esti concentrat numai pe tine si ca esti interesat de ce are de spus.

Observatie: Pe langa intrebarile pe care ti le pune si pe care i le pui tu ei, fi atent la ce semne iti da cu gura, ochii, mainile sau orice altceva!

Femeilor le place sa ne faca sa ne gandim la lucruri murdare, iar pentru asta ele se folosesc de gura.

Inca de mici sunt invatate ca baietii se gandesc la altceva cand pun gura pe un pai. De asemenea, femeile pun rujul in fata atunci cand vor sa ne zica ca flirteaza cu noi.

Uneori par timide si foarte linistite cand ne prind ca ne uitam la ele, dar de fapt incerca sa ne cheme in lumea lor. Uneori, un simplu zambet este o invitatie evidenta sa mergem si sa le cunoastem mai bine.

Ca si noi, ele se emotioneaza cand face cunostinta cu cineva. Isi vor plimba mainile prin par pentru a ne ademeni sau peste buze pentru ca simt ca le analizam. Adesea, cand o femeie nu este interesata de un barbat, fie ii comunica mesajul din priviri, fie isi da ochii peste cap. Daca nu o vezi facand nici unul din aceste gesturi, exista sanse sa vrea sa te cunoasca mai bine.

Lumea intalniriilor pe Placere.ro este o lume care ajuta oameni sa aibe parte de ceea ce isi doresc, anume sa faca sex fara obligatii, sa se casatoreasca si sa-si intemeieze familii de cativa ani incoace. Nu este chiar ceva rau. Din 2003, pe un singur site s-au inregistrat, pana astazi, peste 724.000 de persoane singure.

Multi oameni se tem ca ceea ce vad intr-o poza nu este ceea ce vor primi pe viu. Chiar daca unele persoane pun poze de cand erau cu 5 ani mai tinere si cu 40 de kg mai slabe, majoritatea pun poze de actualitate.

Sfat: Aceste site-uri prezinta mii de oportunitati. Nu te grabi. Cauta exact ce ti se potriveste. Poti sa exersezi sau sa iti cauti iubirea.

Trebuie sa inveti sa flirtrezi pentru ca aici difera foarte mult un barbat de o femeie. Dupa cum am mai spus, noi barbatii suntem foarte directi. Femeile, insa, sunt indirecte si la fapte, si la vorbe.

Unii dintre noi flirtram extrem de direct. Se trezesc, ii spun unei femei ca este frumoasa si imediat o invita in oras. WRONG!!!

De ce refuza o femeie o astfel de abordare? Pentru ca este foarte neplacuta! Daca o inviti imediat ce ai facut cunostinta cu ea, faci o mare greseala.

Aici intervine flirtul. Este unealta principala cu care femeile reusesc sa obtina multe lucruri pe care si le doresc in viata. Flirtreaza ca sa avanseze la serviciu, flirtreaza in liceu cu unii baieti pentru a scapa de altii, flirtreaza cu politistii care vor sa le dea amenda. Crede-ma ca le place la nebunie!

De ce este atat de important pentru ele? Pentru ca le place sa stie ca sta in puterea lor sa ne faca sa le dorim. Daca le vrem de la inceput, inseamna ca se bazeaza clar pe aspect, lucru care nu ii place nici unei femei. Vor sa le dorim din mai multe motive.

Sfat: Flirteaza cu o femeie pentru a-i demonstra ca ai simtul umorului.

Flirtul scoate la iveala unele lucruri pe care ele le cauta la barbati. Cand incepem sa flirtram cu ele, isi imagineaza cum suntem ca si iubiti.

Un barbat care stie sa se distreze intotdeauna va sti sa le surprinda placut si sa isi pastreze romantismul atat in dormitor, cat si in afara lui.

Cand esti prea direct, isi vor imagina ca esti un director infumurat, care nu are timp de umor si nici de jocurile romantice pe care si le doresc din cand in cand.

Observatie: Flirtul nu trebuie neaparat sa aiba o tenta sexuala. Poti flirta cu oricine, oricand. Chiar te sfatuiesc sa iti exersezi tehnicile de flirt cu femei care nu te intimideaza pentru a putea capata niste experienta.

Sfat: Flirteaza cu oricine – metodele tale se vor imbunatati pe masura ce vei vedea reactiile femeilor.

Exercitiu: Data viitoare cand iei pranzul, iar chelnerita se apropie de masa, spune-i ceva de genul “Am cerut sa fiu asezat la o masa de-a ta pentru ca imi place cum te porti cu clientii”.

Nu este ceva sexual. Este un compliment. Va zambi si vei vedea ca are o atitudine total diferita in cum se poarta cu tine fata de cum se poarta cu ceilalti clienti pe care ii mai are.

Cand flirtezi iti dai seama daca o femeie este receptiva la ce ii transmiti sau nu. Daca nu raspunde, stii macar ca nu trebuie s-o inviti in oras. Daca raspunde, capeti incredere si o inviti in oras cand este momentul.

Cand flirtezi nu inseamna ca primesti, automat, un rezultat pozitiv. Poti flirta cat doresti. Scopul este sa o faci pe acea femeie sa mai vrea sa te mai vada o data – pentru a mai flirta. Gandeste-te ca acea chelnerita de-abia asteapta sa te vada din nou.

Observatie: Pana si persoanele casatorite flirteaza. E un mod de a arata ca nu si-au pierdut talentul si de a-si mai hrani orgoliul.

Prin flirt afli si daca vrei cu adevarat ca acea femeie sa faca parte din viata ta. Daca te invita la ea pentru sex, dar afli ca de fapt vrea o relatie de durata? Daca flirtezi, afli.

De indata ce ati inceput sa flirtati, vei fi gata sa o inviti la o intalnire. Dar, inainte sa intrebi, este mai bine sa-ti faci un plan bine conturat pentru a evita orice situatie ciudata.

Daca ai aflat dintr-un flirt ca ii place mult Woody Allen, poti s-o inviti laun film de-al lui. Ce e mai greu decat sa inviti pe cineva la o intalnire in conditiile in care nu stii nimic legat de interesele ei.

Exista si cazuri in care inviti mai intai femeia in oras, dupa care afli mai multe despre ea. Ti-a fost teama dintotdeauna sa abordezi femei frumoase? Probabil ca ele vor iesi primele cu tine. De ce? Pentru ca multi barbati gandesc exact asa – ca probabil are inca o mie de pretendenti si ca nu are timp pentru unul ca tine.

Observatie: Probabil ca n-a mai fost invitata in oras de ani de zile! Multe femei se plang ca niciodata nu sunt invitate nicaieri de barbati – si ma refer la cele frumoase, nu la cele banale!

Femeile frumoase raman impresionate de tine ca barbat, din momentul in care le abordezi pentru ca observa la tine un curaj pe care alti barbati nu-l poseda. Ce e de spus de indata ce ai invitat-o undeva?

Sfat: Incearca sa ai un stil mai elegant. Nu ii spune direct ca este cea mai frumoasa femeie in viata. Sunt chestiuni de copii care mai mult ca sigur n-o impresioneaza. Te poti folosi si de domeniul in care lucrezi.

Exemplu: Esti la metrou si o vezi citind o carte despre investitii, iar tu esti bancher, poti sa ii dai cartea ta de vizita, sa ii zambesti si sa ii spui ca te cheama X si ca poti sa o asisti daca are nevoie.

Orice ai face, nu te purta cu ea ca si cum ar fi Sperietoarea din Vrajitoruldin Oz. Chiar si femeile superbe, blonde, au creier, iar acele femei – mai mult ca oricine – vor adora faptul ca stii sa le apreciezi natura intelectuala.

Inainte s-o chemi la o intalnire, fie ca ai facut-o dupa cateva secunde sau dupa cativa ani de flirt, trebuie sa te gandesti ce vrei sa ii oferi la prima intalnire. Daca o cunosti de putin timp, incearca sa afli mai multe despre ea si ce ii place. E casnica? E o fiinta care se aventureaza? E o fire romantica? Poti sa-ti planifici usor intalnirea raspunzand la aceste intrebari:

De ce? 

Gandeste-te la propriile tale motive. Vrei doar o partida de sex? Daca da, nu poti sa-i spui. Daca asta este scopul tau, cel mai bine e sa ii zici ca “vreau sa ne cunoastem mai bine”. Generalizarea transmite ca dintr-un lucru poti ajunge, foarte usor, la altul.

Daca, insa, vrei sa vezi cum ar fi o relatie cu aceasta femeie, incearca sa fii mai specific si mai sensibil. Spune-i ca iti place ca are simtul umorului si ca ti-ar placea sa-ti petreci timpul cu o persoana cu care simti ca ai o oarecare legatura.

Unde?

Unde o duci la prima intalnire depinde de interesele voastre, mai ales daca aveti interese comune. Daca, inca de la inceput, este ceva sexual, du-o la un hotel sau la tine acasa.

Dar probabil ca va dura o perioada pana veti face pasul cel mare.Tocmai de aici rezulta ca cel mai bine este ca prima intalnire sa se desfasoare intr-un loc mai putin sexual. Daca este prima intalnire, cel mai bine este sa fie ceva natural, relaxat, undeva in public.

Sfat: Incearca sa planuiesti o iesire in oras care sa n-o intimideze, mai ales daca n-o cunosti foarte bine.

Cand?

Nu conteaza cand. Cel mai bine e sa o lasi pe ea sa decida cand si ce nivel al inimitatii ii convine cel mai mult. Daca este timida in preajma barbatilor, o intalnire pe timp de zi pica numai bine.

Du-o intr-un parc pe timpul zilei. De aici deriva foarte multe activitati, iar astfel puteti ajunge sa va cunoasteti mai bine.

Atentie: Daca este pe timp de noapte, stabiliti o ora la care sa se simta in siguranta, dar nu prea devreme, ca sa nu creada ca daca nu iti merge cu ea, ai timp sa te mai intalnesti cu cineva.

Ce?

Aici aveti niste optiuni utile pentru o prima intalnire:

Patinaj (se va sprijini de tine, iar tu vei putea fi un adevarat cavaler).

Bowling (vezi ce-ti place si este foarte distractiv).

Biliard (poti sa te apleci peste ea si sa o inveti sa tina tacul).

Clubul de comedie (nu te aseza in primul rand pentru ca s-ar putea sase lege comedianul de tine).



Cum?

Daca nu va cunoasteti, spune-i ca va intalniti intr-un loc neutru. Multor femei nu le place sa isi dea adresele de acasa barbatilor pe care ii intalnesc in baruri.

Sfat: Planuieste intalnirea inainte de a o invita. Astfel, vei avea toate raspunsurile – ca sa nu mai pomenim de avantaj. Doar trebuie sa o intrebi “Vrei sa ne intalnim acolo sau sa te iau de acasa?”. Poate se va simti mai in siguranta daca va veti intalni direct acolo, iar daca lucrurile nu decurg cum ti-ai dorit, va fi mai usor sa incheiati seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu