5 secrete despre cum s-o satisfaci la superlativ

Barlad Online

problemesex.ro - sfaturi sex
Site-ul Menshealth.com a realizat un sondaj de opinie pe un esantion de 3.289 femei, intrebandu-le cat de fericite sunt cu viata lor sexuala. Primele cinci sugestii despre ce le face cele mai fericite au alcatuit un top dupa cum urmeaza:


1. Vrea mai mult decat i-ai oferit deja

Desi cele care s-au declarat satisfacute de viata lor sexuala au afirmat ca fac sex de cateva ori pe saptamana, doua din cinci au recunoscut ca vor si mai mult. Si nu se refera neaparat la penetrare si la act sexual clasic. Femeile dau intelesuri multiple ideii de sex. E suficient sa le faci sa se simta dorite si sa le trimiti mesaje in acest sens, ca sa fie satisfacute. Barbatii adesea se tem sa nu ceara prea mult, dar si femeile au cel putin un apetit sexual la fel de mare ca si ei.

2. Se simte foarte bine in pielea ei

O femeie cu adevarat satisfacuta nu are probleme cu respectul de sine, dovada ca patru din cinci parteneri le gasesc extrem de sexy. Si daca vrei o bomba sexy langa tine, cu atitudine corespunzatoare… nu-I critica niciodata corpul! Va deveni brusc ingrijorata despre felul in care o privesti. Nu se va mai simti deloc confortabil in prezenta ta.


3. Isi exprima dorintele clar, in cuvinte

O femeie sexy si increzatoare spune totul, fara probleme, in cuvinte. Nu se teme sa ceara ce-i place si astfel de femei ajung la orgasm fara probleme. Incurajeaz-o sa vorbeasca deschis despre sex inclusiv atunci cand nu-l puteti practica. Inclusiv atingerile si vorbele au incarcatura sexuala.


4. Obiectiv unic: placerea

Suna dubios, poate incredibil, insa e adevarat: nu orgasmul e obiectivul principal al unei femei. Trei din patru femei au sustinut ca placerea actului sexual e primordial, nu neaparat punctul culminant al lui. Asadar, nu va concentrati exclusive pe orgasm, ci pe intreaga atmosfera si senzatia de placere pe care i le puteti oferi partenerei.


5. Marimea chiar nu conteaza

Cliseul este perfect adevarat:  conteaza ce faci cu ea, nu cat e de mare. Doar 7% au afirmat ca ar conta dimensiunea, in comparatie cu 93% care au sustinut clar ca nu conteaza deloc dimensiunile. Pasiunea e elementul principal, nu numarul centimetrilor. Chimia dintre parteneri si pasiunea fac sexul incredibil, au afirmat multe respondente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu